Ponuda

SAMBUNICOL

eur  -  26,54/1kom

HRK  -  199,97 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Velik dio istraživanja u svijetu posvećen je djlovanju pripravaka od crnih bobica Bazge na tumorske stanice.Pokazalo se da pripravak od crnih bobica Bazge (Sambunicol©) može izvrsno poslužiti u terapiji teških bolesti, jer zahvaljujuči njegovom djelovanju tijelo jača vlastitu sposobnost samoobrane (autoimunitet).

Prvo značajno ispitivanje djelovanja SAMBUNICOL-a na prevenciju od tumora izveli su znanstvenici u „CancerImmuno-BiologyLaboratoriy“ u Južnoj Karolini,SAD. Donesen je zaključak da će zdrav imunološki sustav prepoznati i uništiti kancerogene stanice prije nego što tumor može ugroziti pacijenta.

SAMBUNICOL© djeluje kao imunomodulator, dakle potiče postizanje ravnoteže u svim sustavima, uključujući i imunološki sustav. Isto tako, ustanovljeno je da jeSAMBUNICOL© naročito koristan kod agresivnih oblika tumora koji se šire pomoću tumorske anglogeneze i imaju tendenciju rasta prema metastaziranju.

Znanstvenici u „KimmelCancerCenter“ u Filadelfiji su ustanovili da timokinon, jedan od sastojaka SAMBUNICOL-a , zaustavlja rast tumorskih stanica kod karcinoma gušterače, te ih uništava pojačavajući proces apoptoze (programirane smrti stanice). U tom smislu, timokinon kao kemoprotektivno sredstvo može pomoći pacijentima koji su podvrgnuti kemoterapiji, a i osobama koje su visoko rizične za karcinom. SAMBUNICOL©, također znatno smanjuje štetni učinak zračenja kod radiološke terapije. Tijekom zračenja dolazi do stvaranja kisikovih slobodnih radikala koji oštečuju stanice, te posljedice mogu biti: oštećenje kože, edemi, ožiljci, fibroze itd. Studije su pokazale da će uzimanje SAMBUNICOL-a pomoći u prevenciji tih posljedica.

Savezna uprava za kontrolu lijekova i hrane SAD-a je 1996. godine odobrila upotrebu pripravaka od crnih bobica Bazge u tretmanima kancerogenih bolesti za sprečavanje neželjenih učinaka kemoterapije i jačanje imunološkog sustava organizma.

KONZUMIRANJE: Uzima li se tri puta na dan po čajna žlica SAMBUNICOL-a, olakšat će se i umanjiti neželjeni učinci kemoterapije, a tijelo potaknuti da jača vlastitu sposobnost samoobrane. Također se preporuča i osobama koje su rizične za karcinom (postoji obiteljska povijest bolesti, te mogučinaslijedni faktori) da preventivno konzumiraju SAMBUNICOL©, i to po 20 kapiiza jela, tri puta na dan.PH faktor kiselosti može se utažiti dodavanjem u žlicu meda i vode.

Važno je znati da do potpunog djelovanja SAMBUNICOL-a dolazi tek nakon 8 do 12 tjedana redovnog konzumiranja.

SAMBUNICOL je pripravak od crnih bobica Bazge (po tradicionalnoj recepturi obitelji Šimunović),sadrži obilje vitamina C, sadrži i mnoge ljekovite tvari; jabučnu, valerijansku i taninsku kiselinu, gorke tvari, eterično ulje, šećere, vosak, gumu, smolu i vitamine; A1, B, B1, B2, B6, C2, E, pa čak i novootkriveni vitamin J koji ima naročitu moć sprečavanja upale pluća pa ga treba obilno davati onima koji imaju osjetljiva pluća ili boluju od plučne tuberkuloze. U crnim bobicama Bazge naročito je sadržan vitamin B1 (tijamin,aneurin)…ni jedna od biljaka, , poznatih po vitaminu B1…kao špinat,grašak,leća,lješnjak, žitne klice, rižine mekinje, , kvasac i kiselo zelje...nemaju tolike količine tog vitamina kao zrele crne bobice Bazge.

SABUNICOL © je bogat: GLIKOZIDIMA, TANINIMA, FLAVONOIDIMA, KAROTENIMA, RUTINOMI, VITAMINE =A, B grupu, C, E i POSEBNO RIJETKI VITAMIN J, ...jer bobice Bazge sadrže: ALKALOIDE, ORGANSKE KISELINE, GLIKOZIDE....

Bazga je ljekovita biljka koja pomaže kod mnogih bolesti..cijela biljka je ljekovita (cvijet,plod,koren,kora,list kao i drvenasti dio stabiljke). ...Dokazano tradicionalnom primjenom više od 300.godina...kraljica Marija Tereza poticala je uzgajanje Bazge za vrijeme velike pošasti kuge tadašnjom Europom).

Prenošenjem s koljena na koljeno poznavatelji ljekovitih biljki istiću posebitost za pripravak SAMBUNICOL©... koji liječi; diabetes ili šećerne bolesti,asthmu, alergije, prehlade, gripe, oslabljeni imunitet, vodene bolesti, degenerativne bolesti,probavne tegobe, čišćenje organizma, mršavljenje, čireva i konjuktivitisa, akni i pjega na koži,neuralgija licnog živca te je uspješan u lječenju karcinoma ..

Govorimo:

Opis

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Šimunović iz Ivanić Grada petu generaciju za redom njeguje jednu vrstu proizvodnje proizvoda za poboljšanje kvalitete u prehrani i održavanja zdravlja provjerenim recepturama. Ističemo se tradicionalnom proizvodnjom biljnih ljekovitih pripravaka...