Ponuda

Prirodni jabučni ocat

eur  -  1,33/1L  •  1,19/100L  •  1,06/1000L

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

1,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Voćarstvo Boić je gospodarstvo koje se bavi proizvodnjom jabuka, prirodnog soka, čipsa i octa od jabuka. Posjedujemo vlastite plantaže jabuka na površini od 33 660 m2 i to sa pet sorti jabuka: Idared, Pink Lady, Jonagold, Golden Delicious i Granny Smith. Posebno treba naglasiti, da su uvažavani zahtjevi struke, da se osiguraju potrebni uvjeti, radi postizanja dobre kvalitete ali i dobrog uroda. Jedan od takvih važnih uvjeta je i sustav za navodnjavanje „kap po kap“ za svako stablo jabuke i to čistom prirodnom ne zagađenom vodom. Nakon berbe jabuke se odvajaju po klasama (I. II. i III klasa) na posebnoj liniji za sortiranje. Jabuke I. klase idu direktno na tržište kao konzumna jabuka, zatim jabuke II. klase koje idu u daljnju preradu i to krupnije za proizvodnju prirodnog soka, a sitnije za proizvodnju čipsa, i III. klasa jabuke se koriste za dobivanje prirodnog octa.

Dostava i popust po dogovoru!

Cijena je izražena bez PDVa i troškova dostave!

Govorimo:

Proizvođač

Voćarstvo Boić
Proizvodnja

Sv. Florijana 13
Požega 34000
Hrvatska
Požeško-slavonska

vocarstvoboic@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Uzgoj i prodaja jabuka

Imamo vlastite plantaže jabuka na površini od 33660 m2 i to sa pet sorti jabuka: IDARED, CRIPPS PINK, JONAGOLD, ZLATNI DELIŠES te GRANNY SMITH.

Posebno treba naglasiti, da su uvažavani zahtjevi struke, da se osiguraju potrebni uvjeti, da se postigne dobra kvaliteta ali i dobar urod. Jedan od takvih važnih uvjeta je riješen sustav navodnjavanja KAP PO KAP za svako stablo jabuke i to čistom prirodnom ne zagađenom vodom. Nakon berbe jabuke se automatski odvajaju na posebnoj liniji uređaja za sortiranje i to na jabuke I klase koje idu direktno na tržište kao konzumna jabuka, zatim na Jabuke II klase koje idu u daljnju preradu i to krupnije za proizvodnju prirodnog soka, a sitnije za proizvodnju čipsa.