Ponuda

Suhe šljive bez koštice 250 g

kn  -  12,00/1kom  •  11,00/100kom  •  10,00/1000kom

EUR  -  1,5 /1kom  •  1,38 /100kom  •  1,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Suhe šljive zadržavaju sve vrijedne vitamine i minerale tijekom procesa sušenja te predstavljaju vrijedan izvor energije.

Suhe šljive naveliko su već i poznate kao namirnice koje pridonose pravilnoj probavi. One sadrže visok udio netopljivih prehrambenih vlakana koja su vjerojatno 'ključ' prevencije konstipacije, a sadrže i sorbitol, prirodni šećer koji pomaže u otklanjanju konstipacije.

Govorimo:

Proizvođač

Voćarstvo Boić
Proizvodnja

Sv. Florijana 13
Požega 34000
Hrvatska
Požeško-slavonska

vocarstvoboic@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Uzgoj i prodaja jabuka

Imamo vlastite plantaže jabuka na površini od 33660 m2 i to sa pet sorti jabuka: IDARED, CRIPPS PINK, JONAGOLD, ZLATNI DELIŠES te GRANNY SMITH.

Posebno treba naglasiti, da su uvažavani zahtjevi struke, da se osiguraju potrebni uvjeti, da se postigne dobra kvaliteta ali i dobar urod. Jedan od takvih važnih uvjeta je riješen sustav navodnjavanja KAP PO KAP za svako stablo jabuke i to čistom prirodnom ne zagađenom vodom. Nakon berbe jabuke se automatski odvajaju na posebnoj liniji uređaja za sortiranje i to na jabuke I klase koje idu direktno na tržište kao konzumna jabuka, zatim na Jabuke II klase koje idu u daljnju preradu i to krupnije za proizvodnju prirodnog soka, a sitnije za proizvodnju čipsa.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice