Ponuda

Organski maslac od oraha s medom 200g

kn  -  45,00/1kom  •  44,00/100kom  •  43,00/1000kom

EUR  -  5,63 /1kom  •  5,5 /100kom  •  5,38 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ovaj ukusan i zdrav maslac napravljen je od mljevene jezgre oraha s dodatkom meda. Orah je bogat omega-3 masnim kiselinama, vitaminom E, te mineralima magnezija, kalcija, zeljeza, cinka, fosfora i kalija, a u kombinaciji s medom je idealan dodatak svakodnevnoj prehrani. Može se koristiti kao hranjivi namaz za kruh ili dodatak kuhanim ili sirovim jelima.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

Organica Vita je tvrtka koja se bavi organskom proizvodnjom hrane. Proizvodnja obuhvaća uzgoj uljarica i ljekovitog bilja, proizvodnju hladno prešanih ulja, maslaca i proteinskih brašna.

Tvrtka je započela s radom 2005. godine kao proširenje OPG-a Lazić prvotno proizvodeći kamilicu. Nalazi se u Vraneševcima, Virovitičko-podravskoj županiji, u tradicionalno ratarskom kraju. Danas Organica Vita broji 6 stalno zaposlenih i ima asortiman od 15 proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo u konvencionalnom uzgoju, ljubav prema poljoprivredi i inovaciji, rezultirali su proizvodima vrhunske kvalitete. Svi proizvodi su certificirani i nose ekološku oznaku nadzorne kuće Austria Bio Garantie. Trenutni asortiman proizvoda Organica Vite obuhvaća hladno cijeđena ulja, maslace, proteine i čaj od kamilice.

Proizvodi Organica Vite najvećim dijelom proizvedeni su od vlastite sirovina. Većinu uzgoja čine kamilica, konoplja i bundeva golica, koje se uzgajaju na 64 ha zemlje sa europskim ekološkim certifikatom. Za uzgoj i doradu Organica Vita raspolaže cjelokupnom mehanizacijom.

Slijedeći izvrsnost, kvalitetu i regulativu organske proizvodnje, sve naše proizvode uspješno smo plasirali na inozemnom tržištu i dokazali da naši domaći proizvodi mogu konkurirati na svjetskom tržištu.

Najvažnije vrijednosti na kojima temeljimo naš rad su kvaliteta i zadovoljstvo naših kupaca, a kontinuiranim ulaganjima pospješujemo kvalitet i asortiman naših proizvoda i usluga.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO Patlidžani

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

BATAT EKO - naranđasti, ljubičasti

15,00 kn/kg

Eko proizvodi

Mahune

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

Mješavina meda s peludom i propolisom 450g

55,00 kn/kom

Eko proizvodi

CIDRANI HONEY CRAFT OCAT

109,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO proizvodi

1,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice