Ponuda

Ljubavni serum 100ml

eur  -  13,27/1kom  •  13,01/100kom  •  12,74/1000kom

HRK  -  99,98 /1kom  •  98,02 /100kom  •  95,99 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

LJUBAVNI SERUM u baznim hladno prešanim uljima suncokreta i badema.

+ eterična ulja: sandal, geranij, neroli, bosiljak, mirta i cimet.

Eterično ulja sandala svojom senzualnom, drvenastom aromom je idealno ulje za buđenje strasti. Također ulje sandala duboko opušta, a jednako odgovara i ženama i muškarcima.

Geranij ima oslobađajuću prirodu za poticanje intimnosti. Egzotična, cvjetna i pomalo pikantna nota nam pomaže da se povežemo s našim emocionalnim životom i ponovno otkrijemo zdravu želju za radošću i užitkom.

Eterično ulje nerolija je istovremeno i smirujuće i euforično jer pomaže obnavljanju veze između tijela i ima i njegov slatkasto-citrusni miris povećava osjećaj senzualne ugode i emocionalnog sklada.

Ulje bosiljka, cimeta i mirte djeluje afrodizijačko i u kombinaciji s ostalim uljima dovodi nas u stanje opuštenosti i tjelesnog sklada s voljenom osobom.

Upotrebom eteričnih ulja s afrodizijskim svojstvima ublažavamo napetost i smanjuje se stanje stresa i pritiska čime se otvara put ka zdravoj želji za intimom.

Eterična ulja s afrodizijskim svojstvima najčešće su bogatih, toplih aroma te potiču cirkulaciju i toplinu tijela što pozitivno utječe na naše emotivno stanje, pa time i stimulirajuće na naš libido.

Uživajte i prepustite se čarima masaže, ljubavi i užitka.

PAKIRANJE: staklena bočica kapalica od 100 ml

Govorimo:

Opis

Prunus Natura je hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju hladno prešanih nerafiniranih ulja.

Takvim načinom prešanja se zadržavaju sva esencijalna svojstva ulja koja time postižu puni kozmetički i terapijski učinak.

Ulja su 100 % prirodna, čista, proizvedena na ekološki prihvatljiv način i prema GMP-u.

Naša ulja su farmaceutske kvalitete.

Imaju zdravstvenu ispravnost i potvrdu kvalitete sa Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo i Farmaceutsko biokemijskog fakulteta.

Proizvode se po načelima dobre proizvođačke prakse (GMP) za kozmetiku.

Tvrtka Prunus Natura d.o.o. ima rješenje Ministarstva zdravstva za dobru proizvođačku praksu u kozmetici prema novim kriterijima EU za kozmetiku.

Ne sadrže parafine, silicone, PEG (polietilen glikol), PPG (polipropilen glikol), etoksilirane sastojke, parabene, fenoksietanol, formaldehide, derivate klora, umjetna bojila, mirise, ftalate, nitro mošuse.

Nisu testirana na životinjama.

U našem timu stručnjaka su agronom, magistra farmacije, magistar kemije, prehrambeni biotehnolog, ing. prometa, ekonomist i pravnik.