Ponuda

Butternut tikva u prahu, 250g

kn  -  25,00/1kom

EUR  -  3,13 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

2,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Butternut tikva (Cucurbita moschata) timska je tikva podrijetlom iz Južne Afrike. To je jestiva tikva čije narančasto meso ima slatkast okus koji podsjeća na lješnjak: okus se može pojačati dodavanjem smeđeg šećera ili sirupa od jabuke. Može se koristiti za slatka jela, juhe, pite.

Tikva je bogata kalcijem, manganom, magnezijem, fosforom, željezom, vitaminima A, B, C i vlaknima. Što je narančastija, to je veći sadržaj vitamina A. Naš organski Butternut u prahu dolazi iz najhranjivije zimske tikvice. Bogata fitonutrijentima i antioksidansima, Butternut tikva ima malo masnoća i vlakana, a prepuna je hranjivih tvari kao što su kalij, vitamin B6, folna kiselina, karotenoidi, beta-karoten i vitamin C.

Exotic Pannonia Vam prva u Hrvatskoj i među prvima u Europi predstavlja brašno od Butternut tikve. Ovo brašno je ekološki proizvod bez umjetnih dodataka, nastalo sjeckanjem, sušenjem i mljevenjem Butternut tikve koji uzgajamo.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

OPG Sotinac otvoren je 2006 godine u današnjem obliko nastao je kao plod desetogodišnjeg rada skromnog seoskog gospodarstva i pomalo maštovite vizije. Počeli smo se baviti uzgojem oraha proširujući površine. Pokrenuli smo certifikaciju površina za eko certifikat te zadovoljavanje normi global gap. Većina proizvodnje se obavlja ručno na tradicionalan način što našim proizvodima uz poštivanje standarda ekološke proizvodnje daje dodatnu vrijednost. Proizvodimo ulje od oraha i granulirani češnjak.

Naši kupci diljem EU su prepoznali proizvode i potiču nas da svakodnevno razmišljamo o očuvanju i poboljšanju kvalitete te uvođenju novih proizvoda. Slavonski inat, povezanost sa djedovinom te za mnoge smiješne i nesvakidašnje ideje u proizvodnji i tehnologiji učinili su nas prepoznatljivim po kvaliteti i okusu.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Prirodno hranjivo i mehanički insekticid za kukce - Neem tonic

46,27 kn/kom

Eko proizvodi

Hummus s bučinim uljem 210g

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

LASTOVSKI UMAK OD RAJČICE

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Hrenada 210g

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

Čuvar vlage u tlu - WATER RETAINER

55,99 kn/kom

Eko proizvodi

Senf s kurkumom 160g

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Organski maslac od oraha s medom 200g

45,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice