Ponuda

Češnjak slavonski u prahu, 250g

kn  -  25,00/1kom

EUR  -  3,13 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

2,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Češnjak ili bijeli luk (lat. Allium sativum) začinska je biljka iz porodice Alliaceae srodne luku, poriluku i vlascu. Smatra se da češnjak potječe iz Srednje Azije, a od pamtivijeka se upotrebljava u kulinarstvu i medicini. Rabi se kao začin, i to bilo sirov, bilo kod kuhanja različitih jela. Ima tipičan miris koji mu daje eterično ulje. Češnjak sadrži fitoncide, koji djeluju baktericidno pa se troši kao narodni lijek.

Slavonski češnjak u prahu prirodni je proizvod bez umjetnih dodataka, nastao sjeckanjem, sušenjem i mljevenjem češnjaka koji uzgajamo. Možete ga koristiti kao i češnjeve češnjaka, a posebno je dobar za juhe.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

OPG Sotinac otvoren je 2006 godine u današnjem obliko nastao je kao plod desetogodišnjeg rada skromnog seoskog gospodarstva i pomalo maštovite vizije. Počeli smo se baviti uzgojem oraha proširujući površine. Pokrenuli smo certifikaciju površina za eko certifikat te zadovoljavanje normi global gap. Većina proizvodnje se obavlja ručno na tradicionalan način što našim proizvodima uz poštivanje standarda ekološke proizvodnje daje dodatnu vrijednost. Proizvodimo ulje od oraha i granulirani češnjak.

Naši kupci diljem EU su prepoznali proizvode i potiču nas da svakodnevno razmišljamo o očuvanju i poboljšanju kvalitete te uvođenju novih proizvoda. Slavonski inat, povezanost sa djedovinom te za mnoge smiješne i nesvakidašnje ideje u proizvodnji i tehnologiji učinili su nas prepoznatljivim po kvaliteti i okusu.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Prirodno hranjivo i mehanički insekticid za kukce - Neem tonic

46,27 kn/kom

Eko proizvodi

Senf s kurkumom 160g

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Čuvar vlage u tlu - WATER RETAINER

55,99 kn/kom

Eko proizvodi

Hummus s bučinim uljem 210g

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Hrenada 210g

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

LASTOVSKI UMAK OD RAJČICE

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Organski maslac od oraha s medom 200g

45,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice