Ponuda

ETERIČNO ULJE 5ml 30,00kn

kn  -  30,00/1kom  •  29,00/100kom  •  28,00/1000kom

EUR  -  3,75 /1kom  •  3,63 /100kom  •  3,5 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Eterično ulje lavande jedno od rijetkih koje se može nerazrijeđeno nanositi na kožu. Budući da potiče njezinu regeneraciju, odlično je sredstvo pri iscjeljivanju rana i ožiljaka, te akni, ekcema i opekotina. Lavanda se koristi u medicini, a njezine moći uglavnom dolaze do izražaja kroz eterično ulje. Najvažnija farmakološka svojstva eteričnog ulja lavande su protuupalno, spazmolitičko, sedativno, antiseptičko, analgetičko i hipotenzorno djelovanje.Eterično ulje lavande jedno od rijetkih koje se može nerazrijeđeno nanositi na kožu. Budući da potiče njezinu regeneraciju, odlično je sredstvo pri iscjeljivanju rana i ožiljaka, te akni, ekcema i opekotina. Lavanda se koristi u medicini, a njezine moći uglavnom dolaze do izražaja kroz eterično ulje. Najvažnija farmakološka svojstva eteričnog ulja lavande su protuupalno, spazmolitičko, sedativno, antiseptičko, analgetičko i hipotenzorno djelovanje.

Govorimo:

Proizvođač

OPG Jugović
OPG

Drage Gervaisa 13
Rijeka 51000
Hrvatska
Primorsko-goranska

goran.jugovic@ri.t-com.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Kao OPG JUGOVIĆ bavimo se uzgojem Gorske Lavande (Lavanda Angustifolia) na poljima Gorskog Kotara u okolici Brod Moravica već 8 godina.

Svi naši proizvodi su iz prirodnog uzgoja i bez umjetnih boja i mirisa.

Burza hrane preporučuje

Ashwagandha

Ashwagandha - EKO

50,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice