Ponuda

MED S ÐUMBIROM

kn  -  100,00/1kg  •  90,00/100kg  •  80,00/1000kg

EUR  -  12,5 /1kg  •  11,25 /100kg  •  10 /1000kg

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

100 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Ljekovitost: Višestruko je učinkovit kod povišenog kolesterola. Smiruje nervozan želudac i sprečava nadutost, jača imunitet i potenciju, učinkovit je protiv upornog kašlja, kod reumatoidnog artritisa, smanjuje stres i otklanja napetost. Ova kombinacija također je odlična u borbi protiv slobodnih radikala i samim tim dobra prevencija malignih bolesti, čak se koristi i za liječenje karcinoma (u sklopu drugih prirodnih terapija).

Preporučena upotreba: Preporuča ga se koristiti natašte ili sat vremena prije jela. Uzimati jednu do dvije čajne žličice pod jezik (jer je tamo najveća prokrvljenost) te ga se ispod jezika zadržati što je dulje moguće, kako bi ga organizam u potpunosti apsorbirao.

Govorimo:

Proizvođač

Danijel Čajko
Seosko gospodarstvo

Gundulićeva 75
Županja 32270
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

www.kucameda.com/
danijel.cajko@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ponuda meda i pčelinjih proizvoda u ovom katalogu rezultat je rada savršenih pčela i vrijednih ruku obitelji Čajko i Čolić. Taj čarobni dar prirode prikupljen je na zlatnim poljima Slavonije, njenim brežuljcima i prostranim šumama.

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...

Burza hrane preporučuje

Livadni med

MED LIVADSKI

70,00 kn/kg

Cvjetni med

Med (Dalmacija)

1,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med

50,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med

35,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med

45,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice