Ponuda

CVJETNI PRAH

kn  -  100,00/1kom

EUR  -  12,5 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ljekovitost: Cvjetni prah ima posebnu primjenu u liječenju prostate, čak i u izuzetno teškim kroničnim slučajevima. Poboljšava plodnost i snižava razinu kolesterola u krvi. Blagotvorno djeluje na poboljšanje cirkulacije krvi u mozgu pa se preporuča osobama izloženim velikom umnom i fizičkom naporu. Zbog svog izuzetnog proteinskog sastava koristi se i kao prirodno sredstvo za regeneraciju jetre. Također ima i veliku primjenu u kozmetici.

Preporučena uporaba: Do 20 grama dnevno (čistog ili pomiješanog sa medom, u toploj vodi ili čaju)

Način čuvanja: Na suhom i hladnom mjestu.

Govorimo:

Proizvođač

KUĆA MEDA - Županja
OPG

I. Gundulića 75
Županja 32270
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

www.kucameda.com/
info@kucameda.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ponuda meda i pčelinjih proizvoda u ovom katalogu rezultat je rada savršenih pčela i vrijednih ruku obitelji Čajko. Taj čarobni dar prirode prikupljen je na zlatnim poljima Slavonije, njenim brežuljcima i prostranim šumama.

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...

Burza hrane preporučuje

Propolis

Komplet za jačanje IMUNITETA

147,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice