Ponuda

Vein ProteX Calivita-OČUVANJE ZDRAVLJA VENA,PROTIV ALERGIJA PRIRODNIM PUTEM

kn  -  206,00/1kom  •  206,00/100kom  •  206,00/1000kom

EUR  -  25,75 /1kom  •  25,75 /100kom  •  25,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Vein ProteX - OČUVANJE ZDRAVLJA VENA

Uslijed dugog stajanja ili sjedenja kod mnogih se javlja osjećaj težine, napetosti ili bola. Mnogima je svakodnevno višesatno stajanje ili sjedenje (npr. prosvjetni radnici, frizeri, kirurzi, radnici na uredskim poslovima itd.) sastavni dio posla. Preparat Vein ProteX može pomoći kod ovakvih slučajeva, i specijalno je formulirana za očuvanje zdravlja vena.

Kome preporučujemo?

Veliki dio svog života provodimo na nogama; zbog toga bi trebalo da posvetimo posebnu pažnju svojim nogama. Nije samo čisto pitanje estetskog izgleda, dugotrajano naprezanje nogu može izazvati značajan zamor nogu, čiji su prvi znaci oticanje, bol i osjećaj težine u nogama. Tegobe mogu biti i teže ukoliko je prisutna i povišena tjelesna težina, nošenje neudobne obuće (moderna obuća). Nismo svjesni koliko je težak posao koji naše vene svakodnevno obavljaju. Vene pumpaju – tj, sprovode krv iz koje je potrošen kisik, protiv gravitacije, do srca. Dnevna količina te krvi dostiže čak i 7000 litara. Za zdravlje svojih vena možemo učiniti nekoliko praktičnih stvari čija se primjena karakterizira kao vanjska (tuširanje hladnom vodom, masiranje, podizanje na jastuke), i ove stvari primjenjujem tek kada već osjećamo neke od navedenih tegoba. Primjena ovih metoda nije sporna, ali treba razmišljati i o prevenciji. Aktivni sastojci VeinProteX potpomažu održanje zdravlja i zdravog funkcioniranja vena. Osnovu preparata čini ekstrakt shemena grožđa, koji je glavni aktivni sastojak mnogih preparata u službi zdravlja vena. Polifenolne komponente u njima (tzv. OPC – oligometrni proantocijanidinski kompleks) imaju snažno antioksidativno djelovanje. Hesperidinski kompleks i C vitamin imaju antioksidativno dejstvo. C vitamin pored drugih odličnih stvojstava također ima važnu ulogu u održanju normalne strukture krvnih sudova. Pored navedenih sastojaka tu su još ekstrakti đumbira i kurkume.

PAŽNJA!

Preparat ne može zamjeniti medicinsku terapiju ni konsultacije sa liječnikom. U slučaju venskih oboljenja potražite pomoć specijaliste!

Prije upotrebe preparata za vrijeme trudnoće ili dojenja konsultirajte svog liječnika!

Osim pomoći kod vena, prirodne aktivne tvari u formuli Vein Protex, idealne su kod :

tegoba loše cirkulacije,

hemeroida,

problema s alergijama

vrtoglavice,

šumova u ušima,

nesigurnog hoda,

šećerne bolesti,

za zaštitu krvnih žila i vida,

zaštitu od moždanog udara kod osoba sa visokim tlakom.

VEIN PROTEX I AMBROZIJA

Pripreme za ambroziju počinju sada!

Ambrozija je jedna od najgorih europskih invazivnih biljnih vrsta koja osvaja Europu brzinom od 6 do 20 km godišnje, šireći se iz centara zaraze među kojima je i Hrvatska.

Kod nas je prvi put zabilježena 1941. godine kod Pitomače i od tada se raširila gotovo čitavom zemljom, da bi se posljednjih 10-ak godina koncentracija njezina peluda u zraku udeseterostručila. Zbog toga svake godine izaziva sve više i sve jače alergijske reakcije.

Uključite se i sami u suzbijanju ambrozije. U svakom slučaju, ambrozija je sveprisutnija, i na nama je da se za nju na najbolji mogući način pripremimo.

Također, dobro je znati da se početne reakcije (crvenilo očiju, suzenje, svrbež, začepljenje nosa, kihanje..) s godinama najčešće prometnu u teže oblike praćene kašljem, stiskanjem u plućima, te vrlo izgledno završavaju alergijskim bronhitisom ili astmom. Ugrožene osobe imaju smanjenu radnu sposobnost, a djeca sposobnost učenja, smanjena im je koncentracija, nervozni su i općenito imaju smanjenu kvalitetu života.

Jedno dobro iskustvo

Kao mama jednog tinejdžera alergičnog od malena na razne peludi i ambroziju, želim s vama podijeliti naše ovogodišnje iskustvo. Naime, svakog proljeća, točnije negdje u svibnju, cvate neka biljka (nije otkriveno o kojoj biljci se točno radi) koja mom sinu izaziva jaku alergijsku reakciju i to u očima i alergijski rinitis. Do sada smo te tegobe ublažavali homeopatskim lijekovima i Calivitinim vitaminima i iz godine u godinu je bilo sve lakše i lakše. Ove godine smo malo promijenili protokol i ubacili Vein Protex. Rezultati su bili izvrsni. Krenuli smo sa 3 tablete dnevno u početku jer je alergija već bila prisutna i nakon samo dva dana, tegobe su potpuno nestale! Na krilima tog uspjeha, i potaknut životnim neiskustvom, moj tinejdžer je prestao piti Vein Protex, što je naravno kao posljedicu imalo vraćanje alergijskih reakcija. Momak je tada shvatio (čitaj, poslušao mamu), i nastavio s uzimanjem što je ponovo rezultiralo nestankom alergijskih reakcija. Sada Vein Protex uzima 1-2 tablete dnevno, uz multivitamine (New Life) i dodatno C vitamin (C 300) koje uzima redovito. Nestrpljivi smo vidjeti kako će proći kolovoz kada stiže ambrozija. U svakom slučaju, naša preporuka svima: isplati se probati!

N. J. Iz Zagreba

Zašto je najbolja prirodna pomoć?

U liječenju alergije koristimo tvari protuhistaminskog djelovanja. Sintetski antihistaminici imaju čitav niz nuspojava kao što su umor, glavobolja, pospanost, nervoza, suha usta, mučnina, gastritis i osip, a na njih možemo postati i otporni. Prirodne tvari antihistaminskog djelovanja nemaju nuspojava, ne izazivaju naviku te višestruko unaprjeđuju zdravlje. A neke od njih sadrži jedan od naših najboljih proizvoda – Vein Protex!

Vein Protex i alergije

Vein protex sadrži više prirodnih tvari protuhistaminskog djelovanja. Najjače djeluju oligomerni proantocijanidini (OPC), snažni antioksidansi iz sjemenki crvenog grožđa, koji vrlo brzo i učinkovito donose olakšanje kod različitih tipova alergija i astme. Djeluju i na oslobađanje histamina ali i na određene enzime čime se smanjuje ispuštanje upalnih molekula i fizičko očitovanje alergije. OPC su vrlo djelotvorni, pa ih možete koristiti i kada se alergija već pojavi, a nije bilo vremena za pripremu, uz značajno i brzo smanjenje tjelesnih znakova alergije. Posebno je važno da se primjena OPC-a ne kosi sa imunoterapijom jer OPC ne sprječavaju stvaranje protutijela na specifične alergene.

Uz OPC, Vein Protex sadrži i vitamin C, hesperidin kompleks i metil-sulfonil metan (MSM) koji također djeluju protualergijski. U dvije tablete Vein protexa dobit ćete 500 mg vitamina C u posebnom obliku, čak i za one sa najosjetljivijim želucem! C vitamin je vrlo zanačajan kod astme jer više razine ovog vitamina omogućuju održavanje većeg volumena zraka koji se izdiše, s obzirom da se lučenjem histamina sužavaju zračni putevi u plućima.

Vein Protex – vaš životni suputnik!

Osim pomoći kod alergija, prirodne aktivne tvari u formuli Vein Protex, idealne su kod tegoba loše cirkulacije, hemeroida, vrtoglavice, šumova u ušima, nesigurnog hoda, šećerne bolesti, za zaštitu krvnih žila i vida, zaštitu od moždanog udara kod osoba sa visokim tlakom. Vein Protex svojim sastavom predstavlja vašeg idealnog životnog suputnika.

Jeste li znali da...

•čak jedno od petero djece razvije alergiju do 20. godine života

•približno 20% stanovništva boluje od nekog oblika alergije

•se u zadnjih 10 godina pojavljivanje alergija udeseterostručilo

•od alergijskog rinitisa u Hrvatskoj pati gotovo 400.000 ljudi

VeinProteX

60 tableta

Cijena za Hrvatsku: 206,00 kn+15 kn dostava brzom poštom (za naruđbe preko 300 kn dostava gratis)

Cijena za Veliku Britaniju i zemlje EU: 27.30 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Njemačku i Austriju: 27.30 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Sloveniju: 25.70 Eur +dostava (za naruđbe preko 50 Eur dostava gratis)

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit

Sastav jedne tablete :

Oligomerni proantocijanidini (OPC) (std. 98% polifenolnih spojeva) 100 mg

Vitamin C 250 mg

Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg

Ekstrakt korijena đumbira (std. 40% gingerola) 66,6 mg

Ekstrakt kurkume (std. 95% kurkumina) 50 mg

Hesperidin kompleks 15 mg

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Limun

Domaći Limun sa ekocertifikatom

20,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice