Ponuda

GINKO XC CALIVITA TABLETE-NAJSNAŽNIJI GINKO U HRVATSKOJ

kn  -  105,00/1kom  •  105,00/100kom  •  105,00/1000kom

EUR  -  13,13 /1kom  •  13,13 /100kom  •  13,13 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

GINKGO XC - NAJSNAŽNIJI GINKO U HRVATSKOJ!

Ginkgo XC (100 tab)Ginko ekstrakt

Naziv ginko potječe od kineskog naziva gin-kio, što u prijevodu znači srebrni plod. Smatra se najvitalnijom biljnom vrstom na svijetu. Fosili ukazuju da je živjela prije čak 270 milijuna godina, a neki današnji primjerci stari su preko 3000 godina. Tijekom milijuna godina razvio je snažan imunitet te nije podložan bolestima i nametnicima. Poznata je i činjenica da je jedno drvo u Hirošimi preživjelo atomsku katastrofu. Zbog svega toga nije neobično da se ginko naziva fontanom mladosti. Njezino lišće i sjeme već se stoljećima koriste u staroj kineskoj medicini, prvenstveno za liječenje astme, bolesti bronhija i pluća, kao i za poboljšanje periferne i moždane cirkulacije krvi.

Tri su osnovna načina na koja ginko djeluje na ljudsko tijelo: potiče krvni optok (uključujući mikrocirkulaciju u malim kapilarama) do većine tkiva i organa, štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala (antioksidans) te zaustavlja mnoge mehanizme uključene u sljepljivanje trombocita tj. tvorbu ugrušaka. Studije pokazuju da ginko povećava dotok krvi do mozga, pa je i opskrba hranjivim tvarima bolja. Nadalje, pospješuje dotok krvi u srce, te se poboljšava opskrba stanica srca kisikom i hranjivim tvarima. U nekim zemljama Europske unije ginko se prepisuje za hodanje bez bolova, jer svojim antioksidacijskim sposobnostima djeluje na očuvanje protočnosti krvnih žila. Znamo da starenje uzrokuje i slabljenje sluha, jer uslijed slabije cirkulacije živci unutarnjeg uha ne dobivaju dovoljno krvi. Ginko postiže odlične rezultate (uz koenzim Q10) kod nagluhosti te tinitusa (zvonjenje u ušima). Ginko se može koristiti i kod bolova u mišićima (fibromijalgija), a posebno se preporučuje kombinacija ginka i koenzima Q10 za zaštitu mišića osobama koje uzimaju lijekove za snižavanja kolesterola. Ginko se preporuča osobama koje imaju različite tegobe uzrokovane lošom cirkulacijom.

GINKGO XC - NAJSNAŽNIJI GINKO U HRVATSKOJ!

Calivita s ponosom predstavlja Gingko XC – proizvod koji po broju tableta i sadržaju ekstrakta u svakoj tableti zasluženo nosi ime: Ginkgo XC - kralj na tržištu!

Zdravstveni učinak ginka prvenstveno možemo zahvaliti dvjema skupinama djelatnih tvari: flavonoglikozidima i terpenolaktonima (ginkolidi, bilobalid). Kako bi učinak ginka bio osiguran u najvećoj mogućoj mjeri, svaki dobar pripravak treba sadržavati pažljivo uravnoteženu i doziranu količinu ovih tvari i to 24 % flavonoglikozida te 6 % terpenolaktona. Slični pripravci na tržištu sadrže 40 mg standardizirane iscrpine ginka u jednoj tableti, od čega 24 % ginkoflavonoida (9,6 mg po tableti), te 6% terpenolaktona (2,4 mg u 1 tableti). Calivita GinkgoXC sadrži 90 mg standardizirane iscrpine ginka u jednoj tableti, od toga čak 21,6 mg ginkoflavonoida i 5,4 mg terpenolaktona.

Flavonoglikozidima pripada antioksidativno djelovanje, te uloga u sprječavanju ljepljenja trombocita. Na taj način štiti se krvožilni sustav i središnji živčani sustav od oksidativnih promjena koje su podloga aterosklerozi i demenciji. Terpenolaktoni su odgovorni za pojačan dotok krvi do mozga, srca i drugih tjelesnih organa, te doprinose njihovoj boljoj opskrbi kisikom i hranjivim tvarima. To će osnažiti srčani mišić i ostale mišiće tijela, pluća, moždane funkcije, vid i sluh. Ukoliko imate problema s koagulacijom krvi potražite savjet liječnika!

Djelovanje ginka:

Mozak: ginko se posebno preporučuje za održavanje moždanih funkcija u starijoj životnoj dobi, u borbi protiv neugodnih pratitelja starenje poput zaboravljivosti, demencije, vrtoglavice i ostalih tegoba čiji osnovni uzrok može biti slabljenje moždane cirkulacije. Odlično se nadopunjava sa koenzimom Q10.

Srce i krvne žile: ginko pospješuje dotok krvi u srce, bolja je opskrba kisikom i hranjivim tvarima srčanih stanica. U ovom slučaju dobro ga je nadopunjavati koenzimom Q10 koji je bitan za normalan rad srca.

Uši / sluh: starenje uzrokuje i slabljenje sluha jer zbog slabije cirkulacije živci unutarnjeg uha ne dobivaju dovoljno krvi. Ginko postiže odlične rezultate uz koenzim Q10 kod nagluhosti te tinitusa (zvonjenje u ušima).

Za zaštitu mišića: kod bolova u mišićima (fibromijalgija) te osobama koje uzimaju lijekove za snižavanja kolesterola (statini) preporučujemo kombinaciju ginka i koenzima Q10.

Oči / vid: ginko pomaže u boljoj opskrbi krvlju očne retine, koji inače slabi sa godinama te vodi ka vrlo čestim problemima u starosti poput očne mrene, glaukoma i staračke sljepoće. Posebno se preporučuje dijabetičarima zbog spriječavanja dijabetičke retinopatije. Odlično se nadopnunjuje s proizvodima Lutein Plus ili Mega Protect.

Cirkulacija: ginko se preporučuje i osobama s lošom cirkulacijom, koje pate od osjećaja hladnoće u rukama i nogama.

Hodanje bez bolova: u nekim zemljama Europske Unije ginko se prepisuje za hodanje bez bolova, jer svojim antioksidacijskim sposobnostima djeluje na očuvanje protočnosti krvnih žila.

1 bočica Ginkga XC sadrži 100 tableta, a svaka tableta 90 mg ginka!

Upotreba:

Dva puta dnevno po pola tablete uz nadzor liječnika.

Ukoliko koristite lijekove protiv zgrušavanja krvi ili se spremate na kirurški zahvat, potrebno je posavjetovati se sa stručnjakom.

Sastojci:

90 mg ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba)

Ukoliko vas zanima više o ovom proizvodu pogledajte video liječničko predavanje u oglasu

Ginkgo XC

Cijena za Hrvatsku:105 kn+15 kn dostava brzom poštom

Za naruđbe preko 300 kn poštarina GRATIS ,za sve naruđbe do 300 kn poštarina 15 kn.

Moguće naruđbe i za inozemstvo

GINKO XC 100 tableta

Cijena za Veliku Britaniju idruge zemlje EU:13.10 Eur+dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Njemačku i Austriju: 13.10 Eur+dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Sloveniju:13.20 Eur+dostava (za naruđbe preko 50 Eur dostava gratis)

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Ocat

1,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice