Ponuda

EKO - JUNEĆE MESO

kn  -  55,00/1kg

EUR  -  6,88 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

4,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Eko juneće meso proizvedeno na Eko gospodarstvu Orlov put.

Za sve ljubitelje zdrave prehrane nudimo Ekološki uzgojenu junetinu,od sada možete kod nas naručiti dijelove junetine po vašoj želji(kao što su but,plećka,leđa ili miješani paket od tri kilograma) koja je obrađena u ekološkoj klaonici.

ZA SVE RESTORANE I MALE OBITELJSKE HOTELE (primamo i veće narudžbe) na upit.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim početcima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

Postoji mogućnost posebnih narudžbi na upit.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

EKO-GOSPODARSTVO ORLOV PUT

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE.

https://www.youtube.com/watch?v=ftqWPzKK-tQ

Burza hrane preporučuje

Teleće meso

SVJEŽA EKO - TELETINA

70,00 kn/kg

Meso peradi

Eko piletina

25,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice