Ponuda

GREEN LIFE Eko integralno brašno od heljde – Organic whole buckwheat grain flour 500 g Gluten Free

kn  -  24,90/1kom

EUR  -  3,11 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

5,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

30 km

Integralno brašno od heljde, proizvedeno od eko zrna heljde, uzgojenog i prerađivanog u kontroliranim uvjetima kako bi se odstranila mogućnost kontaminacije glutenom

Možete ga kupiti na : https://www.ekupi.hr/GREEN-LIFE---Eko-integralno-brasno-od-heljde--Organic-whole-buckwheat-grain-flour-500-g-GLUTEN-FREE-1166587.aspx

Ekološko integralno brašno od heljde, bez glutena. Primjereno svim jelima za osobe koje boluju od celijakije ili izbjegavaju gluten.

Sastav: 100 % eko integralno brašno od heljde. Količina vode do 13%, stupanj kiselosti do 4,0.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g ovog proizvoda :

Energetska vrijednost: 339 kcal

Masti: 2,7 g od kojih zasićene masne kiseline 0,6 g

Ugljikohidrati: 68 g (od čega šećeri do 0,8 g)

Protein / Bjelančevine: 9 g

Sol 0

Proizvod posjeduje eko certifikat : Austria Bio Garantie

Proizvod je : GLUTEN FREE

Proizvod je 100 % GMO FREE

Proizvod je 100 % proizveden u hrvatskoj

Govorimo:
Certifikati: HACCP, ISO, EKO Austrija, Eko, Halal, V-znak

Opis

Poljoprivredom, preradom, proizvodnjom i trgovinom bavimo se već 25 godina.

Tradicija proizvodnje vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, govore o profesionalizmu i ozbiljnosti našeg poslovanja u tim područjima. Znanje i iskustvo upotpunjeno modernom tehnologijom čine nas jednom od većih prehrambenih industrija u Hrvatskoj.

Kao poslovni partner garantiramo najbolju, certificiranu kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Kako bi uvijek proizvodili proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca, djelimo znanje i naše mogućnosti te prihvaćamo sugestije i usavršavamo proizvode u suradnji s kupcima. Naše kvalitete prepoznate su i van granica Lijepe naše, pa tako imamo kupce u drugim državama ali i na drugim kontinentima.

Naša snaga leži u našem iskustvu i znanju, brzo smo i lako prilagodljivi promjenjivim zahtjevima tržišta što našim partnerima daje slobodu kreativnosti u brzom stvaranju novog ili prilagođenog proizvoda. Kroz dugogodišnju suradnju i razvoj, znamo što je našim kupcima najbitnije tako da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete sirovina, kontinuitet kvalitete krajnjeg proizvoda kao i prirodan, autohtoni okus.

Mi, vlasnici, ljubitelji smo prirode i životinja, obožavamo kuhanje, a pogotovo domaću autohtonu hranu svih regija Hrvatske. Posjetili smo sve kontinente svijeta, upoznali tamošnje kulture i uživali u lokalnoj hrani. Samim time svjesni smo koliko su događaji iz povijesti Hrvatske utjecali na jedinstvenu raznolikost naše kvalitetne kuhinje i njeno gastronomsko bogatstvo, razne utjecaje i fascinantnu očuvanost tradicionalnih vrijednosti upravo u pripremi hrane, pića i napitaka. Za nas je proizvodnje zdrave i kvalitetne hrane na prvome mjestu.

Svi naši prerađivačko-proizvodni pogoni, poljoprivredne površine, kao i prodaja, knjigovodstvo i uprava nalazi se u malom slavonskom selu Rakitovici. Rakitovica je smještena sjeverno s lijeve strane rijeke Karašice, okružena je nepreglednim poljima i šumama, a s druge, sjeverne strane, na nepunih 5 km nalazi se grad Donji Miholjac i rijeka Drava. Od pamtivjeka se na našem području ljudi bave poljoprivredom i proizvodnjom hrane, tako da se nalazimo u idealnom okruženju koje samo po sebi nalaže njegovanje starih vrijednosti.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

Ekstra džem od bobica bazge

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko zimnica

30,00 kn/kom

Eko proizvodi

Žut - ekstra djevičansko maslinovo ulje iz organskog uzgoja, BIO, 0,25 l

100,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice