Ponuda

GREEN LIFE Eko čaj od konoplje ( 20 filter vrećica) – Organic hemp tea 20 kom/pcs x 1,4 (28 g) Filter Bags

kn  -  35,00/1kom

EUR  -  4,38 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

10,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

30 km

GREEN LIFE Eko čaj od konoplje – Organic hemp tea 20 kom/pcs x 1,4 (28 g) Filter Bags

Ekološki čaj od potpune biljke konoplje ne sadrži kofein, ali je bogat antioksidansima i dobrobitima za organizam.

Eko čaj od konoplje, Cannabis sativa L.

Možete ga kupiti na : https://www.ekupi.hr/GREEN-LIFE--Eko-caj-od-konoplje--20-filter-vrecica---Organic-hemp-tea-20-kompcs-x-14-28-g-Filter-Bags-1166591.aspx

Čaj od konoplje u filter vrećicama, proizveden isključivo od cvijeta i lista eko konoplje, visoki udio CBD-a (2,5%) i u zakonskim okvirima THC-a (ispod 0,2%)

Sastojci : eko cvijet, eko list konoplje, eko sjeme konoplje

Upute za pripremu: Filter vrećicu prelijte s 2 dcl vruće, ali ne i kipuće vode. Pustite da odstoji 6-10 minuta te izvadite vrećicu. Po želji možete dodati limun te zasladiti čaj medom ili stevijom. Ne preporučuje se zasladiti čaj šećerom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu do 25°C

Napomena: Čaj sadrži CBD: maksimalno 3 %, THC: maksimalno 0,2 %

Pakiranje: 20 filter vrećica

Proizvod posjeduje eko certifikat : Austria Bio Garantie

Proizvod je 100 % GMO FREE

Proizvod je 100 % proizveden u hrvatskoj

Govorimo:
Certifikati: HACCP, ISO, EKO Austrija, Eko, V-znak

Opis

Poljoprivredom, preradom, proizvodnjom i trgovinom bavimo se već 25 godina.

Tradicija proizvodnje vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, govore o profesionalizmu i ozbiljnosti našeg poslovanja u tim područjima. Znanje i iskustvo upotpunjeno modernom tehnologijom čine nas jednom od većih prehrambenih industrija u Hrvatskoj.

Kao poslovni partner garantiramo najbolju, certificiranu kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Kako bi uvijek proizvodili proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca, djelimo znanje i naše mogućnosti te prihvaćamo sugestije i usavršavamo proizvode u suradnji s kupcima. Naše kvalitete prepoznate su i van granica Lijepe naše, pa tako imamo kupce u drugim državama ali i na drugim kontinentima.

Naša snaga leži u našem iskustvu i znanju, brzo smo i lako prilagodljivi promjenjivim zahtjevima tržišta što našim partnerima daje slobodu kreativnosti u brzom stvaranju novog ili prilagođenog proizvoda. Kroz dugogodišnju suradnju i razvoj, znamo što je našim kupcima najbitnije tako da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete sirovina, kontinuitet kvalitete krajnjeg proizvoda kao i prirodan, autohtoni okus.

Mi, vlasnici, ljubitelji smo prirode i životinja, obožavamo kuhanje, a pogotovo domaću autohtonu hranu svih regija Hrvatske. Posjetili smo sve kontinente svijeta, upoznali tamošnje kulture i uživali u lokalnoj hrani. Samim time svjesni smo koliko su događaji iz povijesti Hrvatske utjecali na jedinstvenu raznolikost naše kvalitetne kuhinje i njeno gastronomsko bogatstvo, razne utjecaje i fascinantnu očuvanost tradicionalnih vrijednosti upravo u pripremi hrane, pića i napitaka. Za nas je proizvodnje zdrave i kvalitetne hrane na prvome mjestu.

Svi naši prerađivačko-proizvodni pogoni, poljoprivredne površine, kao i prodaja, knjigovodstvo i uprava nalazi se u malom slavonskom selu Rakitovici. Rakitovica je smještena sjeverno s lijeve strane rijeke Karašice, okružena je nepreglednim poljima i šumama, a s druge, sjeverne strane, na nepunih 5 km nalazi se grad Donji Miholjac i rijeka Drava. Od pamtivjeka se na našem području ljudi bave poljoprivredom i proizvodnjom hrane, tako da se nalazimo u idealnom okruženju koje samo po sebi nalaže njegovanje starih vrijednosti.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Žut - ekstra djevičansko maslinovo ulje iz organskog uzgoja, BIO, 0,25 l

100,00 kn/kom

Eko proizvodi

Eko zimnica

30,00 kn/kom

Eko proizvodi

Ekstra džem od bobica bazge

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice