Ponuda

GREEN LIFE Voćni Izvor – Eko matični voćni sok od aronije Fruit Source – Organic pure cold pressed fruit juice of chokeberry 0,5 L

kn  -  50,00/1kom

EUR  -  6,25 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

5,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

30 km

GREEN LIFE Voćni Izvor – Eko matični voćni sok od aronije

Fruit Source – Organic pure cold pressed fruit juice of chokeberry 0,5 L

Najbolji izvor vitamina i minerala iz ekološki uzgojenih bobica aronije. Matični sok aronije je 100% prirodan i hladno prešan kako bi se sačuvale sve hranjive tvari.

Može se kupiti na : https://www.ekupi.hr/GREEN-LIFE---Vocni-Izvor--Eko-maticni-vocni-sok-od-aronije-Fruit-Source--Organic-pure-cold-pressed-fruit-juice-of-chokeberry-05-L-1166594.aspx

100 % matični sok od eko aronije, proizveden hladnim prešanjem bobica bez dodatka vode, šečera ili bilo čega drugoga, sok je kakav je kad je isprešan i pasteriziran. Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šečere.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 ml ovog proizvoda :

Energetska vrijednost: 46 kcal

Masti: 0 g od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati: 13 g (od čega šećeri do 4 g)

Protein / Bjelančevine: 0,04 g

Sol 0,005 g

Proizvod je 100 % GMO FREE

Proizvod je 100 % proizveden u hrvatskoj

Govorimo:
Certifikati: HACCP, ISO, EKO Austrija, Eko

Opis

Poljoprivredom, preradom, proizvodnjom i trgovinom bavimo se već 25 godina.

Tradicija proizvodnje vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, govore o profesionalizmu i ozbiljnosti našeg poslovanja u tim područjima. Znanje i iskustvo upotpunjeno modernom tehnologijom čine nas jednom od većih prehrambenih industrija u Hrvatskoj.

Kao poslovni partner garantiramo najbolju, certificiranu kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Kako bi uvijek proizvodili proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca, djelimo znanje i naše mogućnosti te prihvaćamo sugestije i usavršavamo proizvode u suradnji s kupcima. Naše kvalitete prepoznate su i van granica Lijepe naše, pa tako imamo kupce u drugim državama ali i na drugim kontinentima.

Naša snaga leži u našem iskustvu i znanju, brzo smo i lako prilagodljivi promjenjivim zahtjevima tržišta što našim partnerima daje slobodu kreativnosti u brzom stvaranju novog ili prilagođenog proizvoda. Kroz dugogodišnju suradnju i razvoj, znamo što je našim kupcima najbitnije tako da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete sirovina, kontinuitet kvalitete krajnjeg proizvoda kao i prirodan, autohtoni okus.

Mi, vlasnici, ljubitelji smo prirode i životinja, obožavamo kuhanje, a pogotovo domaću autohtonu hranu svih regija Hrvatske. Posjetili smo sve kontinente svijeta, upoznali tamošnje kulture i uživali u lokalnoj hrani. Samim time svjesni smo koliko su događaji iz povijesti Hrvatske utjecali na jedinstvenu raznolikost naše kvalitetne kuhinje i njeno gastronomsko bogatstvo, razne utjecaje i fascinantnu očuvanost tradicionalnih vrijednosti upravo u pripremi hrane, pića i napitaka. Za nas je proizvodnje zdrave i kvalitetne hrane na prvome mjestu.

Svi naši prerađivačko-proizvodni pogoni, poljoprivredne površine, kao i prodaja, knjigovodstvo i uprava nalazi se u malom slavonskom selu Rakitovici. Rakitovica je smještena sjeverno s lijeve strane rijeke Karašice, okružena je nepreglednim poljima i šumama, a s druge, sjeverne strane, na nepunih 5 km nalazi se grad Donji Miholjac i rijeka Drava. Od pamtivjeka se na našem području ljudi bave poljoprivredom i proizvodnjom hrane, tako da se nalazimo u idealnom okruženju koje samo po sebi nalaže njegovanje starih vrijednosti.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Hrenada 210g

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

CIDRANI ORIGINAL CRAFT OCAT

89,00 kn/kom

Eko proizvodi

Hummus s bučinim uljem 210g

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Organski maslac od sjemenki bundeve 200g

40,00 kn/kom

Eko proizvodi

LASTOVSKI UMAK OD RAJČICE

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

Senf s kurkumom 160g

20,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice