Ponuda

Fami Slavonski paket mješavina začina za domaće kobasice i kulen , 3 komada začina ( 2 x 170 g + 180 g ), ukupno : 520 g

eur  -  5,20/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

5,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Fami Slavonski paket mješavina začina za domaće kobasice i kulen , 3 komada začina ( 2 x 170 g + 180 g ), ukupno : 520 g

Slavonski paket sadrži :

1 kom : Mješavina Začina za Domaće Slavonske Kobasice 170 g

1 kom : Mješavina Začina za Domaće Slavonske Kobasice s Češnjakom 170 g

1 kom : Mješavina Začina za Domaći Slavonski Kulen 180 g

Mješavina posebno izabranih visokokvalitetnih začina koji slijede starinske recepture za domaće slavonske kobasice i kulen.

Recept za slavonske kobasice:

Kvalitetno, zrelo svinjsko meso sameljite i dobro pomiješajte s ovom mješavinom začina , koja je dovoljna za 5 kg mesa. Nadjevene kobasice dimite pet puta, svaki drugi dan na dimu kvalitetnog suhog drveta. Nakon dimljenja, još Vam ostaje prirodno sušenje na zraku i kobasica je spreman za konzumaciju.

Recept za slavonski kulen:

Kvalitetno, zrelo svinjsko meso sameljite i dobro pomiješajte s ovom mješavinom začina od 180 g, koja je dovoljna za 5 kg mesa. Nadjeveni kulen dimite jedanaest puta, svaki treći dan na dimu kvalitetnog suhog drveta. Nakon dimljenja, još Vam ostaje prirodno sušenje na zraku i kulen je spreman za konzumaciju.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, ISO

Opis

Poljoprivredom, preradom, proizvodnjom i trgovinom bavimo se već 25 godina.

Tradicija proizvodnje vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, govore o profesionalizmu i ozbiljnosti našeg poslovanja u tim područjima. Znanje i iskustvo upotpunjeno modernom tehnologijom čine nas jednom od većih prehrambenih industrija u Hrvatskoj.

Kao poslovni partner garantiramo najbolju, certificiranu kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Kako bi uvijek proizvodili proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca, djelimo znanje i naše mogućnosti te prihvaćamo sugestije i usavršavamo proizvode u suradnji s kupcima. Naše kvalitete prepoznate su i van granica Lijepe naše, pa tako imamo kupce u drugim državama ali i na drugim kontinentima.

Naša snaga leži u našem iskustvu i znanju, brzo smo i lako prilagodljivi promjenjivim zahtjevima tržišta što našim partnerima daje slobodu kreativnosti u brzom stvaranju novog ili prilagođenog proizvoda. Kroz dugogodišnju suradnju i razvoj, znamo što je našim kupcima najbitnije tako da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete sirovina, kontinuitet kvalitete krajnjeg proizvoda kao i prirodan, autohtoni okus.

Mi, vlasnici, ljubitelji smo prirode i životinja, obožavamo kuhanje, a pogotovo domaću autohtonu hranu svih regija Hrvatske. Posjetili smo sve kontinente svijeta, upoznali tamošnje kulture i uživali u lokalnoj hrani. Samim time svjesni smo koliko su događaji iz povijesti Hrvatske utjecali na jedinstvenu raznolikost naše kvalitetne kuhinje i njeno gastronomsko bogatstvo, razne utjecaje i fascinantnu očuvanost tradicionalnih vrijednosti upravo u pripremi hrane, pića i napitaka. Za nas je proizvodnje zdrave i kvalitetne hrane na prvome mjestu.

Svi naši prerađivačko-proizvodni pogoni, poljoprivredne površine, kao i prodaja, knjigovodstvo i uprava nalazi se u malom slavonskom selu Rakitovici. Rakitovica je smještena sjeverno s lijeve strane rijeke Karašice, okružena je nepreglednim poljima i šumama, a s druge, sjeverne strane, na nepunih 5 km nalazi se grad Donji Miholjac i rijeka Drava. Od pamtivjeka se na našem području ljudi bave poljoprivredom i proizvodnjom hrane, tako da se nalazimo u idealnom okruženju koje samo po sebi nalaže njegovanje starih vrijednosti.