Ponuda

Čuvar vlage u tlu - WATER RETAINER

kn  -  55,99/1kom

EUR  -  7 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

1 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Water retainer je preparat namijenjen čuvanje vode u tlu. Koristi se u mjesecima najviših ljetnih temperatura, kod izraženog nedostatka vode. Biljke upotrebom Water retainera mogu i do dva puta dulje izdržati bez zaljevanja.

Upotreba na otvorenom polju te zaštićenim prostorima (staklenici, plastenici). Upotreba kod svih kultura u ratarstvu, povrćarstvu, cvjećarstvu, višegodišnjim nasadima, kod sobnog i balkonskog bilja (tegle), vrtovima, travnjacima, gradskim parkovima, golf terenima i dr.

Ima sposobnost da navlači vlagu iz zraka na sebe, te time u danima bez kiše biljci omogućava bitnu vodu za rast i razvoj. Proizvod je ekološki te nema karence.

Pakiranje: 100 ml, 400 ml, 1L, 10L i 20L.

Proizvod je tekućina smeđe boje. Djeluje na način da veže molekule vode na čestice tla, te time sprečava povećano ishlapljivanje i cijeđenje vode u dublje slojeve zemlje. Potrebna voda za biljku se zadržava u gornjem sloju zemlje (dubina 40 – 50 cm) u zoni korjenovog sustava, što direktno utječe na bolje usvajanja hranjiva iz tla i razvoj biljke. Zbog normalnog funkcioniranja rada korjenovog sustava, biljka ne stagnira u razvoju već normalno napreduje, što se kasnije rezultira povećanim prinosima koji se kreću od 10-26%.

Djelovanje proizvoda u tlu je 3 mjeseca. Kod potrebe dužeg djelovanja, ponavlja se tretiranje nakon 2 mjeseca, gdje se period djelovanja produžava na 4,5 mjeseci.

Više o preparatu na: http://www.biogeist.hr/hr/proizvod/poboljsivaci-tla/water-retainer-100-ml-21

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

BIOGEIST d.o.o.
Trgovačko društvo

Ivana Bunića Vučića 27
Zagreb 10000
Hrvatska
Zagrebačka

www.biogeist.hr/hr/
biogeist@biogeist.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Tvrtka specijalizirana za savjetodavstvo i prodaju preparata za ekološki uzgoj. Velika ponuda preparata sa certifikatom, koji su namjenjeni ekološkim uzgajivačima. Proizvodni program sastoji se od gnojiva za tlo, gnojiva za list, prirodnih insekticida i fungicida, ojačivaća bilja, biostimulatora, mikroorganizmi, mikoriza, poboljšivaći tla i drugi.

Pratimo nove tehnologije. Pomažemo uzgajivačima u uzgoju kroz savjet, sa ciljem proizvodnje zdrave hrane i vraćanja balansa u prirodu. Brinemo za budućnost zemlje, ljudi i zdravog života. Pružite nam ruku a mi ćemo dokazati da stojimo iza naših riječi. Kontaktirajte nas. Vaš Biogeist d.o.o.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO proizvodi

1,00 kn/kg

Eko proizvodi

BATAT EKO - naranđasti, ljubičasti

15,00 kn/kg

Eko proizvodi

Mješavina meda s peludom i propolisom 450g

55,00 kn/kom

Eko proizvodi

CIDRANI HONEY CRAFT OCAT

109,00 kn/kom

Eko proizvodi

Mahune

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO Patlidžani

20,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice