Ponuda

Hren sviježi,korijen

kn  -  20,00/1kg

EUR  -  2,5 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

300 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Prodajemo sviježi korijen hrena - čuvane sorte "ludbreški hren".

Govorimo:

Opis

Najveći smo proizvođači korijena hrena Čuvane sorte "Ludbreški hren" u Hrvatskoj, a koja sorta je priznata na sortnoj listi Republike Hrvatske i EU.

U segmentu poslovanja poduzeća posebni naglasak stavljamo na organiziranu kooperativnu proizvodnju ludbreškog hrena, sklapamo višegodišnje ugovore o otkupu po unaprijed garantiranim cijenama.

Također nudimo mogućnost organizirane proizvodnje povrća ekskluzivno za određenog kupca u količinama i asortimanu prema dogovoru.

U asortimanu gotovih proizvoda nudimo 5 vrsta naribanog ludbreškog hrena.

*Naribani "Ludbreški hren"

- specifičan okus hrena, ne tako ljutog okusa. Bogat je mineralnim i vitaminskim sastojcima te odličan za pročišćavanje dišnih putova i smanjivanjem tegoba uzrokovanih pojavom proljetnog umora.

*Naribani "Ludbreški hren" s brusnicom

- smatra se da su brusnica i hren najbolji prirodni antibiotici. Slatkasto-kiselkasti okus brusnice u hrenu daje posebnu osvježavajuću notu. Kao takav spreman je za serviranje uz kuhano meso i kao namaz.

*Naribani "Ludbreški hren" s feferonima

- u kombinaciji sa ljutim feferonima predviđen je kao dodatak raznim jelima, temeljac za variva, dodatak suhomesnatim proizvodima a njegovom marinadom i dodatkom roštilju upotpunjuje se okus svakog nepca.

*Naribani "Ludbreški hren" s peršinom

- daje dodatnu punoću okusa hrenu koji izgledom i okusom savršeno ide uz kuhano meso i ribu i kao zdrav namaz na kruh.

*Extra ljuti "Ludbreški hren"

- proizveden iz I. klase hrena debelog korijena. Djeluje na pročišćavanje dišnih putova zbog svoje ljutine i obogaćuje okus svakom gurmanu koji voli ljuću hranu.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Ocat

1,00 kn/L