Ponuda

Konopljino brašno 500 g

kn  -  30,00/1kom

EUR  -  3,75 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

24 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Konopljino brašno je pogodno za pečenje i kuhanje, a jelima daje ugodnu aromu. Predstavlja bogat izvor proteina, minerala i vlakana.

Brašno je mljeveno od konopljinih sjemenki i savršeno nadopunjuje kulinariku. Izvrsna je alternativa za pšenično i kukuruzno brašno jer je bogato omega-3 i omega-6 mastima, vitaminima B i E, kalcijem, kalijem i vlaknima.

Obično miješamo 20% konopljinog brašna s drugim brašnom (pšeničnim, pirinim,...).

Konopljino brašno može biti ukusna i zdrava alternativa za zgušnjavanje juha ili umaka.

ZAŠTO KONOPLJA

Konoplja se od pamtivijeka koristi u ljekovite svrhe, za suzbijanje bolova, za izradu papira, odjeće, užadi, jedara na brodovima...

Konoplja kao hrana i lijek koristi se između ostalog za liječenje kardiovaskularnih bolesti, za pojačavanje imuniteta, sprečavanje visokog kolesterola, liječenje infekcija i jačanje funkcija mozga.

LJEKOVITO DJELOVANJE

U sjemenkama konoplje nalazi se 20 aminokiselina, čitava abeceda vitamina, te omega 6 i omega 3 masne kiseline, koje štite od kardiovaskularnih bolesti.

Industrijska konoplja ima vrlo nisku koncentraciju THC-a, pa je njena konzumacija potpuno legalna.

- poboljšanje imuniteta

- smanjenje boli kod artritisa

- smanjuje kolesterol

- ublažava simptome PMS-a

- jačanje funkcije mozga

Sastav: 100% konopljino brašno dobiva se prešanjem lista konoplje.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Zemlja porijekla: Hrvatska

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Proizvođač

Letifico
EKO gospodarstvo

Seljine brigade 1a
Velika Buna 10413
Hrvatska
Zagrebačka

letifico.hr
info@letifico.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Bademovo brašno - blanširano 500 g

70,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice