Ponuda

Bademovo hladno prešano ulje 250 ml

kn  -  70,00/1kom

EUR  -  8,75 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Hladno prešano ulje badema dobiva se iz 100% čistih blanširanih sjemenki badema.

Ukusno je kao začinsko ulje, ali sve češću uporabu nalazi u – kozmetici.

Počelo se koristiti za ekceme, psorijaze i za suhu i upaljenu kožu, a na to se danas veže i uporaba za estetske potrebe – za zdravije vlasište i regeneriranje kože – uz koju žličicu bademovog ulja možete se pozdraviti sa strijama.

Posebnost ovog ulja je njegova tekstura koja se vrlo lako upija u kožu; bilo suhu, kojoj vraća vitalnost, ili masnu u koju vrlo lako prodire i hrani je. Izrazito je nježno i hranjivo, pa se koristi i za njegu osjetljive dječje kože, a sa svojim masnim kiselinama i vitaminima A, B1, B2, B6 i E revitalizirat će bilo koje problematično područje (kod svih koji imaju kožu malo stariju od bebine).

U klasičnoj zapadnjačkoj prehrani sve teže se pronalazi dovoljan izvor dijetalnih vlakana, koja pomažu u probavi i služe kao hrana probioticima.

Bademi, inače koštuničavo voće, bogat su izvor upravo tih vlakana, ali i minerala i vitamina, poput mangana, magnezija, bakra, fosfora, i vitamina E.

Upravo vitamin E, koji je prirodni antioksidans, u kombinaciji s mononezasićenim masnim kiselinama, pridonose smanjenju rizika od srčanog udara do čak 45%, a redovitom konzumacijom regulira se i šećer u krvi (badem korigira naglo povećanje krvnog šećera!).

• štiti od moždanog i srčanog udara

• regulira razinu šećera u krvi

• poboljšava rad živčanog sustava

• potpomaže mršavljenju

• sprječava nastanak žučnih kamenaca

• odličan izvor proteina, zdravih masti, vitamina i minerala

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Proizvođač

Letifico
EKO gospodarstvo

Seljine brigade 1a
Velika Buna 10413
Hrvatska
Zagrebačka

letifico.hr
info@letifico.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Bučino ulje 100 % hladno prešano 500 ml

80,00 kn/kom

Ulje konoplje

HLADNO PREŠANO ULJE KONOPLJE 500ML

98,00 kn/L

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Istarska bjelica

70,00 kn/L

Maslinovo ulje

Konzervirane masline na domaći način

35,00 kn/kom

Ulje repice

Ulje repice

1,00 kn/L

Ulje konoplje

Extra djevičansko maslinovo ulje ovogodišnje Istra

75,00 kn/L