Ponuda

Med od kadulje sa suhim smokvama i orasima

kn  -  15,00/1kom

EUR  -  1,88 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Dubrovačko-neretvanska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

20 km

Probajte „vitaminsku bombu” za jačanje imuniteta — za djecu i odrasle

Jak imunitet — to je otpornost organizma na različite bolesti, pa samim tim i dobro zdravlje. Iako je u našim ljekarnama svakodnevno sve više preparata za jačanje imuniteta — narodni ljekovi ne gube svoju popularnost i značaj u ovom procesu.

To je i razumljivo, jer ni jedan sintetički preparat iz ljekarne ne može zamijeniti prirodne proizvode, koji su lako dostupni i vrlo efikasni u liječenju raznih bolesti.

Imajući pripremljenu ”teglu vitamina” — zadovoljiti ćete ne samo dječje potrebe za slatkišima, nego i ojačati imuninet cijele obitelji.

Med od kadulje sa komadima suhih smokava i suhih oraha, takozvana "vitaminska bomba". Nova linija proizvoda , pakiranja od 50g, 150g, 250g, 450g i 900g. Ukoliko se bavite seoskim turizmom ili imate apartmane, preporučujemo mala pakiranja za vaše drage goste, biti će oduševljeni. Pogodno za poklon dragim osobama, prijateljima i poslovnim partnerima. Za poklon, staklenke pakiramo u ukrasnu kartonsku ili drvenu ambalažu. Cijena ovisno o veličini pakiranja, od 15 do 80kn.

Govorimo:

Burza hrane preporučuje

Med s dodacima

Apivital Plus s vitaminom C za imunitet, 330 g

107,00 kn/kom

Med s dodacima

Ulkomed – Med sa sladićem, mentom i kamilicom za želudac, 450 g

130,00 kn/kom

Med s dodacima

Pulmomed – Med s trpucem i crnim sljezom za gornje dišne putove, 450 g

132,00 kn/kom

Med s dodacima

Funkcionalni pripravak "Četiri lopova" 250g

67,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice