Ponuda

Sir s čvarcima i vlascem

kn  -  60,00/1kom

EUR  -  7,5 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Požeško-slavonska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Mljekara BIZ je osnovana 1994. godine i bila je u potpunom vlasništvu obitelji Bošnjak sve do travnju 2017. godine kada prelazi u vlasništvo Proizvođačke organizacije PZ UPOCentar Simentalac, koju čini 13 zadrugara, od kojih 11 uzgajivača krava i proizvođača mlijeka iz Požeštine. Certifikat "ISO 9001" za proizvode, mljekara je dobila 2000. godine, a certifikat HACCAP dvije godine kasnije. Mljekara zapošljava 27 djelatnika, a uz njeno poslovanje vezano je gotovo 100-njak obitelji u Požeštini, ali i širom Hrvatske.

Proizvodi mljekare su: svježe mlijeko i sir, jogurti tekući, čvrsti i voćni, vrhnje kiselo i slatko, meki, polutvrdi i tvrdi sirevi, maslac, kajmak, sirutka, namaz mliječni i s povrćem.

Slogan koji opisuje svu ozbiljnost, jednostavnost, životnost i ljepotu posla kojim se bavimo, te snagu naših proizvoda koje kao hranu nudimo, je;

Bogato + Izvorno + Zdravo = BiZ. To je mlijeko!

Govorimo:
Certifikati: HACCP, ISO

Proizvođač

Mljekara Biz
Proizvodnja

Dragutina Golika 28 (Voltino naselje)
Zagreb 10000
Hrvatska
Grad Zagreb

www.mljekara-biz.hr/#onama
mljekara-biz@po.t-com.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Mljekara BIZ je osnovana 1994. godine i bila je u potpunom vlasništvu obitelji Bošnjak sve do travnju 2017. godine kada prelazi u vlasništvo Proizvođačke organizacije PZ UPOCentar Simentalac, koju čini 13 zadrugara, od kojih 11 uzgajivača krava i proizvođača mlijeka iz Požeštine. Oni su - uzgajivači; Stjepan Grbić (Vetovo), Tomislav Kifer (Rajsavac), Josip Lukić (Draga), Josip Majetić (Šumanovac), Milan Majetić (Cerovac), Tomislav Mikel (Tominovac), Zlatko Rast (Ferovac), Andrija Starčević (Jakšić), Tihomir Strapač (Lukač), Željko Strapač (Vetovo - Ozdakovci), Vladimir Tadijal (Tominovac), i ostali - Božo Bošnjak (Buk) i Miroslav Kovač (Požega). Svojim modelom vlasništva i poslovanja mljekara je kao takva jedinstvena u Republici Hrvatskoj. Sjedište vlasnika mljekare je u Kutjevu, a same mljekare u selu Buk kod Pleternice.

Mljekara otkupljuje mlijeko od svojih vlasnika i 20tak kooperanata iz "Zlatne Doline". Razvila se u tvrtku prepoznatljivih proizvoda od mlijeka i samog svježeg mlijeka, provjerene kvalitete, koja opskrbljuje nekoliko trgovačkih lanaca od kojih se ističe SPAR na nacionalnoj razini, a surađuje sa Lidlom, Kauflandom i Konzumom, te lokalnim mrežama trgovina. Svoje proizvode nudi i direktno kroz vlastiti lanac specijaliziranih trgovina u Rijeci (tržnica), Požegi, Slavonskom Brodu, Viškovu i Zagrebu (Voltino naselje).

Također, mljekara opskrbljuje vrtiće, škole, pekare i slastičare.

Certifikat "ISO 9001" za proizvode, mljekara je dobila 2000. godine, a certifikat HACCAP dvije godine kasnije.

Mljekara zapošljava 29 djelatnika, a uz njeno poslovanje vezano je gotovo 100-njak obitelji u Požeštini, ali i širom Hrvatske.

Proizvodi mljekare su: svježe mlijeko i sir, jogurti tekući, čvrsti i voćni, vrhnje kiselo i slatko, meki, polutvrdi i tvrdi sirevi, maslac, kajmak, sirutka, namaz mliječni i s povrćem.

Prodavaonice u Zagrebu u kojima možete kupiti naše proizvode su:

1) INTERSPAR i SPAR prodavaonice

2) LINI PLAC – Ferenšćica 102

3) TRGOVINA MI – M. Gandhija 3., Gajnice

4) Neke KONZUM prodavaonice

5) ILOČKA POLJA – Savica (tržnica)

6) Neke LONIA prodavaonice

7) TEHNO RON prodavaonicama: Zaprešić, Jarun, Malešnica, Gajnice...

Ostale prodavaonice su:

1) Slavonski Brod – tržnica

2) Požega – Matice Hrvatske 12

3) Rijeka – tržnica

4) Viškovo – Viškovo 122

Slogan koji opisuje svu ozbiljnost, jednostavnost, životnost i ljepotu posla kojim se bavimo, te snagu naših proizvoda koje kao hranu nudimo, je;

Bogato + Izvorno + Zdravo = BiZ. To je mlijeko!

Burza hrane preporučuje

Drugi sirevi

Sir

40,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice