Ponuda

Kefir- MLIJEČNO PIVO-

kn  -  11,00/1L  •  11,00/100L  •  11,00/1000L

EUR  -  1,38 /1L  •  1,38 /100L  •  1,38 /1000L

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

80 L

Dostava kurirskom službom

Ne

Kefir zvan MLIJEČNO PIVO od svježeg blago pasteriziranog kravljeg i kozjeg mlijeka iz slobodnog i prirodnog uzgoja zagorskih brega i pašnjaka dobiva se uz dodatak ljekovitih kefirovih/tibetanskih gljivica. Pakira se u pivske staklene bočice od 0,5l.

***alkohol je prirodno prisutan kroz proces fermentacije

Govorimo:

Proizvođač

MILK BAR mini sirana
OPG

Gornja Pačetina 22
Krapina 49000
Hrvatska
Krapinsko-zagorska

www.drinkmilk.eu
mlijecnibar@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

MILK BAR je brand obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Mario Krog iz Gornje Pačetine kraj Krapine koje je službeno počelo sa radom 2016. godine sa uzgojem koza u skladu sa prirodom. Započinjemo proizvodnju sirovog kozjeg mlijeka sve do 2018. godine kada otvaramo MINI SIRANU HR P-3489 koja se bavi proizvodnjom jogurta, kefira i mliječnih napitaka, te uz koze proširujemo stado na krave.

Svakog dana proizvodimo obične jogurte od miješanog kravljeg i kozjeg mlijeka, ali isto tako imamo i liniju slatkih jogurta bez aditiva i dodatnih šećera od cimeta i bagremovog meda. Kefiri su glavni proizvodi naše farme jer posebnost okusa daju specijalne kefir gljivice- organizmi koji su zaduženi za razgradnju laktoze / mliječnog šećera u ukusan i pjenušav napitak koji pakiramo pod brendom MLIJEČNO "PIVO". Uz kefir proizvodimo kefirove mliječne namaze sa dodatkom malo morske soli, savršeno za svaki doručak, a kao nusprodukt ove proizvodnje dobivamo posebno ukusnu kefirovu sirutku.

Sve proizvode pakiramo u staklenu ambalažu od 0,2, 0,3, 0,5 i 0,7l i sa ponosom možemo reći da smo zero waste mini jogurtana!

Burza hrane preporučuje

Drugi sirevi

Sir

40,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice