Ponuda

POKLON PAKET kefir exkluziv

kn  -  90,00/1kom  •  90,00/100kom  •  90,00/1000kom

EUR  -  11,25 /1kom  •  11,25 /100kom  •  11,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

10 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

Besplatna dostava do (km)

40 km

Želite pokloniti originalni poklon paket koji će iznenaditi svakoga? MILK BAR ima pravo riješenje za vas. Poklon paket sadrži ručno pleteni ceker koji ima dvije čaše na stalku sa posebno pakiranim KEFIROM- mliječnim pjenušcem koji je ljekovit i zdrav jer se radi od kefirovih gljivica. Uz paket dolazi i licitarsko srce iz Marije Bistrice.

O KEFIRU:

Kefir je od svježeg blago pasteriziranog kravljeg mlijeka iz slobodnog i prirodnog uzgoja zagorskih brega i pašnjaka, a dobiva se uz dodatak ljekovitih kefirovih gljivica. Pakira se u staklene bočice od 0,7l.

Govorimo:

Proizvođač

MILK BAR mini sirana
OPG

Gornja Pačetina 22
Krapina 49000
Hrvatska
Krapinsko-zagorska

www.drinkmilk.eu
mlijecnibar@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Milk Bar je brand obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Mario Krog iz Gornje Pačetine kraj Krapine koje je osnovano 2013. godine s ciljem očuvanja tradicionalnog uzgoja domaćih patki iliti po zagorski „raca“. Patke smo proizvodili sve do 2018. godine kada zbog nemogućnosti obrade i čišćenja prelazimo na koze i krave, te otvaramo MINI SIRANU HR P-3489 koja se bavi proizvodnjom mlijeka, sira, jogurta i ostalih mliječnih proizvoda.

Na farmi se trenutno nalazi 14 neustrašivih mliječnih koza, 1 krava i 1 jarac koji se brine za njihovu sigurnost i produljenje vrste.

Burza hrane preporučuje

Ovčji sir

Paški sir

220,00 kn/kg

Kravlje mlijeko

Svježe mlijeko

1,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice