Ponuda

POKLON PAKET kefir exkluziv

kn  -  90,00/1kom  •  90,00/100kom  •  90,00/1000kom

EUR  -  11,25 /1kom  •  11,25 /100kom  •  11,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

10 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

Besplatna dostava do (km)

40 km

Želite pokloniti originalni poklon paket koji će iznenaditi svakoga? MILK BAR ima pravo riješenje za vas. Poklon paket sadrži ručno pleteni ceker koji ima dvije čaše na stalku sa posebno pakiranim KEFIROM- mliječnim pjenušcem koji je ljekovit i zdrav jer se radi od kefirovih gljivica. Uz paket dolazi i licitarsko srce iz Marije Bistrice.

O KEFIRU:

Kefir je od svježeg blago pasteriziranog kravljeg mlijeka iz slobodnog i prirodnog uzgoja zagorskih brega i pašnjaka, a dobiva se uz dodatak ljekovitih kefirovih gljivica. Pakira se u staklene bočice od 0,7l.

Govorimo:

Opis

MILK BAR je brand obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Mario Krog iz Gornje Pačetine kraj Krapine koje je službeno počelo sa radom 2016. godine sa uzgojem koza u skladu sa prirodom. Započinjemo proizvodnju sirovog kozjeg mlijeka sve do 2018. godine kada otvaramo MINI SIRANU HR P-3489 koja se bavi proizvodnjom jogurta, kefira i mliječnih napitaka, te uz koze proširujemo stado na krave.

Svakog dana proizvodimo obične jogurte od miješanog kravljeg i kozjeg mlijeka, ali isto tako imamo i liniju slatkih jogurta bez aditiva i dodatnih šećera od cimeta i bagremovog meda. Kefiri su glavni proizvodi naše farme jer posebnost okusa daju specijalne kefir gljivice- organizmi koji su zaduženi za razgradnju laktoze / mliječnog šećera u ukusan i pjenušav napitak koji pakiramo pod brendom MLIJEČNO "PIVO". Uz kefir proizvodimo kefirove mliječne namaze sa dodatkom malo morske soli, savršeno za svaki doručak, a kao nusprodukt ove proizvodnje dobivamo posebno ukusnu kefirovu sirutku.

Sve proizvode pakiramo u staklenu ambalažu od 0,2, 0,3, 0,5 i 0,7l i sa ponosom možemo reći da smo zero waste mini jogurtana!

Burza hrane preporučuje

Drugi sirevi

Sir

40,00 kn/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

200,00 kn/L

Kravlje mlijeko

Svježe mlijeko

1,00 kn/L