Ponuda

SteviQ box

kn  -  249,99/1kom

EUR  -  31,25 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

SteviQ® asortiman proizvoda prezentiran u prekrasnoj drvenoj kutiji, gravirani dekor za ugodan i prirodni izgled u prostoru. Izbor svih SteviQ® proizvoda zaslađenih našim SteviQ prirodnim sladilom koje je komponenta svih naših proizvoda.

Pakiran je u savršeni displej koji odgovara u ponudu svakog kafea, bistroa, restorana ili klasične kavane, ali također i u velike urede s čajnom kuhinjom. Bez šećera je danas izbor koji je standardno očekivanje kupaca i trebao bi biti sastavni dio svake bolje ponude ugostitelja, ne više kao iznimka. Živimo u svijetu opterećenom prehrambenim pitanjima i problemom težine.

Bez obzira da li birali kakao napitak za mlađe, vruću čokoladu za delikatesama izbirljiva nepca, ili šalicu 3 u 1 kave kao omiljeni dnevni napitak, u SteviQ box ponudi možete pronaći sve. Svi proizvodi su zaslađeni SteviQ prirodnim sladilom bez grama šećera, obogaćeni inulinom za njegu probavnog trakta i umirujući osjećaj, sa svojim nutricionistički dizajniranim sastavom, SteviQ proizvodi su odličan izbor tijekom cijele godine.

Svako pakiranje SteviQ life display box sadrži 10 pojedinačnih doza vrećica kave SteviQ coffee 3 in 1 za svaki okus (vanilija, čokolada, original), SteviQ kakao, SteviQ bijela vruća čokolada, SteviQ tamna čokolada, te 60 vrećica prirodnog sladila SteviQ.

Govorimo:

Proizvođač

SteviQlife
Proizvodnja

Draškovićeva 66
Zagreb 10000
Hrvatska
Grad Zagreb

info@steviqlife.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

STEVIQ LIFE d.o.o. je pionir u Hrvatskoj. Svojim konstantnim ulaganjem u tehnologiju i napore za poboljšavanjem recepture, možemo s ponosom tvrditi da smo prva tvornica čokolade u Europi koja vruću čokoladu zaslađuje isključivo prirodnim sladilom, stevijom. U stalnoj mijeni tržišne ponude naša tvrtka prati vodeće tržište trendove u svijetu prehrane, tražeći odgovore na zahtjeve potrošača koji sve više traže prirodne i zdrave proizvode.

Ali, naši proizvodi ne znače samo matematičku zamjenu šećera sa stevijom, otišli smo i korak dalje. Uz dodatak inulina podigli smo korisnu dobrobit za probavu i uz tako obogaćena topiva vlakna u sadržaju proizvoda dobili liniju funkcionalnih proizvoda. SteviQ proizvodi imaju značajnu konkurentsku prednost u odnosu na konvencionalno napitke sa šećerom, jer se razlikuju svojim funkcionalnim učinkom koji obogaćuje korištenje stevije umjesto šećera kao baze za zaslađivanje svih proizvoda iz našeg asortimana.

Kvalitetu proizvoda potvrđuju certifikati sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, te o zdravstvenoj ispravnosti u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

Inovativnost je naša pokretačka snaga u proizvodnji a kvaliteta glavno mjerilo. Zdravo i prirodno može biti izbor za mnoge koji danas traže rješenje za svoje zdravstvene probleme ili gledaju načine kako ih izbjeći kontrolom unosa šećera. Naša je vizija ponuditi tržištu inovativne prirodne i zdrave proizvode koji ulaze u kategoriju zdravih napitaka. Uz aktivno promicanje zdravih prehrambenih navika želimo u ponudi naših napitaka omogućiti dostupnost, kvalitetu i prepoznatljivu prehrambenu vrijednost širokom sloju potrošača. .

Burza hrane preporučuje

Vegetarijanske namirnice

REINA KAVA

60,00 kn/kom

Ostalo

Namaz

1,00 kn/kom

Prirodni slatkiši

Klašuni

25,00 kn/kom

Proizvodi bez šećera

REINA KAVA - HIT CIJENA

30,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice