Ponuda

SteviQ coffee 3u1 čokolada 360g

kn  -  49,98/1kom

EUR  -  6,25 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Kava je u našoj tradiciji najviše konzumirani topli napitak. To je stimulans čije djelovanje poznaje i koristi veliki broj korisnika. Osim toga, to je i najvažniji društveni događaj, početak dana i jedinstvena prilika za okupljanje obitelji, prijatelja ili poslovni sastanak. Iako većina ljudi pijenje kave doživljava kao gurmanski užitak i društvenu kategoriju, sve je veći broj onih koji u svom omiljenom napitku pokušavaju uživati bez dodatka šećera.

SteviQ instant kava 3 u 1 je upravo idealno primijenjen recept za traženo rješenje. SteviQ je beskalorijsko sladilo u kombinaciji stevije i eritritola daje pravu mjeru slatkoće koja može odgovoriti na zahtjeve čak i gurmanski osjetjlivog nepca. Pritom ne remeti punoću arome i osjećaj fine kave koji nepce prepoznaje. Probajte sve okuse i odaberite svoju omiljenu aromu 3 u 1.

PAKIRANJE SADRŽI 20 VREĆICA.

Govorimo:

Proizvođač

SteviQlife
Proizvodnja

Draškovićeva 66
Zagreb 10000
Hrvatska
Grad Zagreb

info@steviqlife.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

STEVIQ LIFE d.o.o. je pionir u Hrvatskoj. Svojim konstantnim ulaganjem u tehnologiju i napore za poboljšavanjem recepture, možemo s ponosom tvrditi da smo prva tvornica čokolade u Europi koja vruću čokoladu zaslađuje isključivo prirodnim sladilom, stevijom. U stalnoj mijeni tržišne ponude naša tvrtka prati vodeće tržište trendove u svijetu prehrane, tražeći odgovore na zahtjeve potrošača koji sve više traže prirodne i zdrave proizvode.

Ali, naši proizvodi ne znače samo matematičku zamjenu šećera sa stevijom, otišli smo i korak dalje. Uz dodatak inulina podigli smo korisnu dobrobit za probavu i uz tako obogaćena topiva vlakna u sadržaju proizvoda dobili liniju funkcionalnih proizvoda. SteviQ proizvodi imaju značajnu konkurentsku prednost u odnosu na konvencionalno napitke sa šećerom, jer se razlikuju svojim funkcionalnim učinkom koji obogaćuje korištenje stevije umjesto šećera kao baze za zaslađivanje svih proizvoda iz našeg asortimana.

Kvalitetu proizvoda potvrđuju certifikati sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, te o zdravstvenoj ispravnosti u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

Inovativnost je naša pokretačka snaga u proizvodnji a kvaliteta glavno mjerilo. Zdravo i prirodno može biti izbor za mnoge koji danas traže rješenje za svoje zdravstvene probleme ili gledaju načine kako ih izbjeći kontrolom unosa šećera. Naša je vizija ponuditi tržištu inovativne prirodne i zdrave proizvode koji ulaze u kategoriju zdravih napitaka. Uz aktivno promicanje zdravih prehrambenih navika želimo u ponudi naših napitaka omogućiti dostupnost, kvalitetu i prepoznatljivu prehrambenu vrijednost širokom sloju potrošača. .

Burza hrane preporučuje

Ostalo

HUMUS KALIFORNIJSKIH GLISTA

1,25 kn/L

Ostalo

Sječka, Malč, Ukrasna kora

20,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice