Ponuda

Dnevna krema Maria

kn  -  525,00/1kom  •  420,00/100kom  •  250,00/1000kom

EUR  -  65,63 /1kom  •  52,5 /100kom  •  31,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Maria dnevna krema namjenjena je dnevnoj njezi i zaštiti koja je vašoj koži potrebna. Zahvaljujući sastavu više eteričnih ulja, a posebno ulju smilja - ravna bore i štiti kožu od prijevremenog starenja, hidratizira, omekšava te čini kožu glatkom i elastičnom.

Dnevna krema u sastavu ima više ulja, a navodimo 5 najvažnijih.

1. Ulje smilja: glavne 3 komponente u ulju:

- Alpha-pinene je prirodni antibiotik

- Neryl acetat - prirodni analgetik, a neryl je i nosioc mirisa u smilju.

- Italdioni - prirodni botoksi, također se koriste u liječenju hematoma. Brzo regenreriraju oštećenu kožu i tkiva

2. Ulje sjemenki sezama: Sezam sadrži vitamin A, B1, B6 i E te je zbog toga odličan i za sprječavanje starenja kože, a neki od minerala koje možete pronaći u sezamu su: bakar, magnezij, cink, mangan, kalcij i željezo. Osim navedenih dobrobiti za naše zdravlje, sezam je odličan za detoksikaciju, a navodno pomaže i kod respiratornih bolesti poput astme.

3. Ulje ružinog drveta: Primamljiv miris ulja od ružinog drva široko je hvaljen u industriji parfema. Još jedna popularna upotreba ulja od ružinog drveta je za njegu kože. Ima svojstva regeneracije tkiva koja pomažu u sprječavanju bora i prijevremenom starenju te dobro djeluje na prevenciju različitih stanja kože.

4. Ulje sjemenki marelice: Ulje koštica marelice ima široku primjenu u medicini i kozmetici. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama poput oleinske i linolne, te vitaminima A i E. Iznimno je cijenjeno u masaži zbog dubinske njege i brzog upijanja. Koristi se u njezi svih tipova kože. To uključuje i najosjetljivije vrste kože kao što su koža beba i starijih osoba te problematična koža sklona ekcemima, aknama, dermatitisu ili psorijazi. Neki ga čak smatraju najboljim uljem za njegu kose i kože, jer daje baršunast osjećaj, elastičnost, čistoću i podatnost. Drobljene koštice marelice često se koriste i kao maska za piling lica. Ulje koštica marelice potpuno je sigurno i bezbrižno se može koristiti svaki dan bez štete po zdravlje ili okoliš.

5. Ulje pšeničnih klica: u njezi kože stimulira izmjenu tvari, štiti stanice kože od oštećenja, dokazano smanjuje nastanak i djelovanje bora, dubinski hrani i regenerira kožu, dok će suha, tanka, osjetljiva i ispucala koža posebno cijeniti ovo ulje.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Burza hrane preporučuje

Melem

ZABALSAM

60,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice