Ponuda

Serum za lice Maria

kn  -  525,00/1kom  •  420,00/100kom  •  250,00/1000kom

EUR  -  65,63 /1kom  •  52,5 /100kom  •  31,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Maria serum za kožu koristi se za svakodnevnu uporabu kojom vaša koža postaje svilenkasta i prirodno blista. Maria serum napravljen je od jedanaest vrsta eteričnih ulja. Ovaj bogati prirodni serum je idealan kao podloga prije nanošenja šminke. U kombinaciji s Maria dnevnom i noćnom kremom postiže se potpuni anti-age tretman. Svakodnevnom uporabom blagodatno djeluje na suhu kožu, hrani, njeguje te uklanja tragove starenja.

SERUM u svom sastavu ima vrijedna ulja- izdvajamo samo neka od njih:

1. Ulje smilja : glavne 3 komponente u ulju:

- Alpha-pinene je prirodni antibiotik

- Neryl acetat - prirodni analgetik, a neryl je i nosioc mirisa u smilju.

- Italdioni - prirodni botoksi, također se koriste u liječenju hematoma. Brzo regenreriraju oštećenu kožu i tkiva

2. Kokosovo ulje: Studije na ljudima pokazuju da kokosovo ulje smanjuje važne čimbenike rizika od srčanih bolesti. Određeni dijelovi kokosa imaju brojna ljekovita antibakterijska, antifungalna, antivirusna, antiparazitska, antidermatofitska, antioksidativna, hipoglikemijska te imunostimulirajuća svojstva. Zahvaljujući tome, kokosovo ulje direktno štiti organizam od pojave brojnih bolesti.

3. Ulje sjemenki sezama : Sezam sadrži vitamin A, B1, B6 i E te je zbog toga odličan i za sprječavanje starenja kože, a neki od minerala koje možete pronaći u sezamu su: bakar, magnezij, cink, mangan, kalcij i željezo. Osim navedenih dobrobiti za naše zdravlje, sezam je odličan za detoksikaciju, a navodno pomaže i kod respiratornih bolesti poput astme.

4. Arganovo ulje: jedno je od najsnažnijih anti-age ulja na svijetu. Arganovo ulje je pogodno za njegu svih tipova kože, a pogotovo njegu osjetljive i crvenilu sklone kože. Upravo zbog toga ga koristiti mogu trudnice i djeca.

5. Ulje lavande: je jedno od naučinkovitijih ulja u tretiranju akni. To jedno od najcjenjenijih i najčešće korištenih ulja u aromaterapiji.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Burza hrane preporučuje

Melem

ZABALSAM

60,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice