Ponuda

Zimska kobasica s Orlovog Puta

kn  -  240,00/1kg  •  240,00/100kg

EUR  -  30 /1kg  •  30 /100kg

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

200 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Zimska kobasica vrhunski je omjer začina i sočnog mesa prožetog intramuskularnom masti, blagog je okusa, odlične konzistencije i primamljive boje. Proces proizvodnje svinja odrađen je na ekološki način u okviru OPG-a Orlov put.

Ova delicija se proizvodi od zdravog i kvalitetnog mesa Mangulice, tradicionalne pasmine svinja koja se uzgaja na ovim prostorima stoljećima, nije autohtona ali je posebna i vrlo rijetka, zahvaljujući proizvođačima kao što je Orlov put spašena je od izumiranja i ponovno ima proizvodnu svrhu u ovom ekološkom obliku.

Dostavlja se vakumirana ukoliko želite da bude i dio vašeg hladnjaka potrebno je odraditi samo nekoliko klikova.

Govorimo:

Opis

EKO-GOSPODARSTVO ORLOV PUT

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE.

https://www.youtube.com/watch?v=ftqWPzKK-tQ

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Ekstra džem od bobica bazge

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

Žut - ekstra djevičansko maslinovo ulje iz organskog uzgoja, BIO, 0,25 l

100,00 kn/kom

Eko proizvodi

BATAT - naranđasti, bijeli, ljubičasti

15,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko zimnica

30,00 kn/kom

Eko proizvodi

Eko jabuka domaća

5,50 kn/kg

Eko proizvodi

EKO Aronija

90,00 kn/L

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice