Ponuda

PROPOLIS KAPI / SPREJ

kn  -  35,00/1kom

EUR  -  4,38 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ljekovitost: Zbog svojih dragocjenih ljekovitih svojstava propolis je našao široku primjenu prvo u narodnoj, a zatim u općoj medicini. Koristi se u liječenju krvožilnog sustava, astme, čira na želucu i dvanaestercu, gastritisa,te raznih upala usta i grla. Propolis se kao ljekovito sredstvo sa uspjehom koristi i u liječenju raznih kožnih bolesti kao što su opekline, ekcemi, bradavice i hemeroidi, a također stimulira i regeneraciju tkiva.

Preporučena uporaba: Tri puta dnevno po 3-5 kapi propolisa u čaši mlake vode, čaja, mlijeka ili na kocki šećera.

Način čuvanja: Na suhom i hladnom mjestu

Govorimo:

Proizvođač

KUĆA MEDA - Županja
OPG

I. Gundulića 75
Županja 32270
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

www.kucameda.com/
info@kucameda.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ponuda meda i pčelinjih proizvoda u ovom katalogu rezultat je rada savršenih pčela i vrijednih ruku obitelji Čajko. Taj čarobni dar prirode prikupljen je na zlatnim poljima Slavonije, njenim brežuljcima i prostranim šumama.

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...

Burza hrane preporučuje

Matična mliječ

Matična mliječ

160,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice