Ponuda

Džem od smokve i naranđe 230g

kn  -  15,00/1kom  •  1500,00/100kom  •  14000,00/1000kom

EUR  -  1,88 /1kom  •  187,5 /100kom  •  1750 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

40 km

Tradicionalno pripremljen džem od smokve sa koricom naranđe iz eko uzgoja. Baza džema je jabuka, ne sadrži umjetna bojila i želatine.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Proizvođač

Croaterra d.o.o.
Proizvodnja

Strmec Stubički 52
Stubičke Toplice 49244
Hrvatska
Krapinsko-zagorska

www.croaterra.hr
info@croaterra.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

400 g pr. Kr. Hipokrat “otac suvremene medicine“ je rekao :“Neka hrana bude Vaš lijek, a lijek Vaša hrana“ . Nakon 2000 godina suvremena medicina i niz znanstvenih studija o konzumaciji hrane napokon su priznali da je ta tvrdnja točna.

Djelatnost tvrtke Croaterra d.o.o. je proizvodnja i prerada brzo obrađenog (grill ili blanširanog), osušenog ili ukiseljenog povrća koje ostaje čvrsto i hrskavo uz dodatak svježeg sira, ribe, maslina, maslinovog ulja i mediteranskih začine. Kontinentalno povrće, pripremljeno na mediteranski način, biti će lako prepoznato kao zdrav i ukusno pripremljen gotov proizvod. Taj obrok nije namijenjen samo vegetarijancima (koji će ga sa zadovoljstvom i konzumirati), nego svima koji se žele kvalitetno hraniti. Također, to nije dodatak ili prilog, nego samostalno jelo koje će zadovoljit nepce i najvećeg gurmana.

U ponudu smo uvrstili i đemove čija je baza smokva i jabuka. Tradicionalnim načinom pripreme zadržali smo dragocjena svojstva osnovnih sastojaka, te ih oplemenili dodacima svježeg đumbira, ekološki uzgojenih naranđi i kakaa. Smokva je odličan izvor minerala i vitamina. Sadrži tekin, sastojak koji smanjuje količinu kolesterola u krvi. Jabuka koja je bogata pektinom, osim zgušnjavanja đema služi i za brže oslobađanje toksina iz tijela. U redovnoj konzumaciji đema, povećava se bubrežna aktivnost i regulira probava.

Otvoreni smo za suradnju sa onima koji dijele našu filozofiju; kvaliteta iznad svega u što tradicionalnijoj proizvodnji.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Limun krema

30,00 kn/kom

Jagode

Eko jagode

15,00 kn/kg

Lješnjak

Lješnjak (očišćeni)

65,00 kn/kg

Borovnica

HASKAP - sibirska borovnica

80,00 kn/kg

Limun

Limun

5,00 kn/kg

Jagode

Jagode - plod

20,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice