Ponuda

Ružmarin svježi

kn  -  12,00/1kom

EUR  -  1,5 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Svježi ružmarin (kom/tegla) - 12 kn (proizvod dostupan kroz čitavu godinu, za veće količine (>200 tegli po proizvodu) dogovor u naprijed).

Kuhinja:

Ružmarin se dodaje raznim jelima sredozemne kuhinje. Uvijek se kuha zajedno sa jelom. Paše uz pečeni krumpir i svinjskoj pečenci te raguu od peradi. Nije ga potrbno konzervirati jer ga možete brati tokom cijele godine. Ipak, isplati se napraviti aromatično ulje (stavimo 1-2 grančice u ulje) primjerice od grančica koje i tako režete da grm zadrži oblik.

Ljekovitost:

Ljekovito djelovanje ružmarina na bolji protok krvi čini ga prikladnim za

liječenje slabosti probave i tromosti želuca, nedovoljne opskrbljenosti krvlju i bljedoće. Djelovanje ružmarina može dovesti do poboljšanja funkcije jetre i sekrecije žučne vrećice, što pridonosi poboljšanju općeg stanja cijelog organizma.

Za otklanjanje navedenih bolesti pije se čaj od ružmarina….

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

Green Friends je ekološka tvrtka koja se bavi cijelogodišnjom prizvodnjom zdravih namirnica. Asortiman krasi široki spektar svježeg začinskog bilja u tegli, mikro zelenje raznih okusa i boja, jestivo cvijeće nezaboravnog mirisa i okusa te linija delikates senfa sačuvanih vrijednosti koji su jedinstveni na našem području. Svi se naši proizvodi uzgajaju prema ekološkim principima s provjerenim i kvalitetnim porijeklom svog uključenog repromaterijala i sastojaka. Garancija dobrih okusa je naš način rada i proizvodnje, a garancija naše proizvodnje je način našeg života – život u skladu s prirodom i svim aspektima koji ju okružuju!

Gdje se proizvodi?

Proizvodnja je smještena između zelenih šumaraka, okružena bogatim poljima i svježim zrakom u općini Rakovec, nedaleko od Sv. Helene odnosno Vrbovca. Bilje se uzgaja u zelenim lađama (plastenicima) koje su tehnološki gledano u vrhu plasteničke proizvodnje . Opremeljeni su mnogim senzorima, sonadama, filterima vode, ventilacijom i drugom opremom što zelenima omogućuje neprekinuti lanac kontrole u proizvodnji, ali i kontrole svih elemenata koij su uključeni u proces uzgoja, kao što su kvaliteta vode i zraka. Takvom kontrolom i predanim radom te dugogodišnjim iskustvom dobivamo proizvode koji su VISOKE i PROVJERENE kvalitete. Samo najbolje za najbolje. Pri tome nismo zaboravili na najvažniju stvar – majku prirodu. U svakom koraku bitno je čuvati okolinu i raditi u skladu s njom. Tako Green Friends primjerice koristi isključivo kišnicu, koja se skladišti u laguni u neposrednoj blizini plastenika. Ona se nakon korištenja ponovo skuplja, filtrira te ponovo koristi u irigaciji bilja. Time smo stvorili kružni sistem i štedimo i čuvamo velike količine dragocjene vode koja se nalazi u bunarima ili drugim prirodnim izvorima…

Sezonski zeleni uzgajaju svoje proizvode i na okolnim poljima gdje ujedno vršimo i razne pokuse u uzgoju i prirodnoj zaštiti bilja kako bi još više novih i bolji proizvoda mogli ponuditi svima koji žele postati zeleni prijatelji, čuvari pirode.

Tko su naši partneri?

Green Friends radi sa širokim spektrom kupaca. Među našim klijentima nalaze se veliki trgovački lanci, distributeri, lokalne prodavaonice i voćarne, restorani i hoteli te privatni ljudi koji vole zelenilo u svojem domu. Svakog klijenta smatramo svojim partnerom i jednako ih cijenimo. Stoga ukoliko trebate velike ili male količine bilja i/ili drugih proizvoda možete nam se obratiti s povjerenjm. Dostave vršimo osobno nekoliko puta tjedno ili putem odabranih i provjerenih partnera. Svi proizvodi se beru i pakiraju isključivo po narudžbi čime se postiže vrhunska svježina i dugotrajnost…

Koji je naš cilj?

Green Friends ima jednostavan cilj. Svježina i zdravlje prirode u svakom domu. Želja nam je našim proizvodima postati sinonim za dobre okuse, mirise i vitalnost u svakodnevnom životu. Našim ustrajnim radom, istraživanjima, proizvodnjom novih i inovativnih proizvoda te nepromjenjivom kvalitetom želimo zadržati stara te steći nova povjerenja i tako dugotrajno nuditi simfoniju okusa, mirisa i zdravlja svima onima koji su spremni samo za najbolje!

Burza hrane preporučuje

Čili

Chilli svježi

12,00 kn/kom

Bosiljak

Bosiljak svježi

12,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice