Ponuda

Domaći čvarci od crne slavonske svinje

kn  -  70,00/1kom

EUR  -  8,75 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Prodajemo domaće čvarke od CRNE slavonske svinje. Čvarci su jako tanko prešani (tanki kao čips). Pakiranje je 200g. Cijena pakiranja je 70kn.

Govorimo:

Opis

Meat The King d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i preradu mesa hrvatskog podrijetla. Naša poslovna zajednica uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava i stručnjake u stočarskoj proizvodnji koji su svi zajedno predani istom cilju – stvoriti ukusan i zdrav finalni proizvod.

Višegodišnje iskustvo u proizvodnji i preradi te stručnost i posebna posvećenost odležavanju mesa, uz moderan pristup poslovanju, rezultiraju odličnom suradnjom s vodećim hrvatskim restoranima i kontinuiranim povećanjem broja zadovoljnih kupaca.

Stalna edukacija te praćenje svjetskih i domaćih trendova naša su svakodnevnica, a svoju poslovnu filozofiju gradimo na proaktivnom pristupu i komunikaciji u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva naših potrošača.

Primjenom optimalnog sustava “od farme do stola”, koji garantira sve higijenske i kvalitetne uvjete, naše svježe ili odležano meso i suhomesnati proizvodi svakodnevno se dostavljaju u restorane ili vaš dom.

Uz kvalitetu, veliku pažnju usmjeravamo i na vizualni identitet našeg brenda koji je jedinstven i prepoznatljiv. U našim elegantnim i praktičnim pakiranjima koja odišu elegancijom, nalaze se najslasniji komadi mesa od crne slavonske svinje, baby beef i dry age odrezaka.

Želimo se zahvaliti svim dosadašnjim kupcima koji su nam ukazali povjerenje i interes te obećati daljni razvoj i kvalitetu.

Meat The King shop u Prisavlju 2 ( Boćarski dom) otvoren je radnim danom od 10:00 do 19:00 i subotom od 10:00 do 14:00

U ponudi možete očekivati cjelokupni asortiman od svježeg mesa, odležanih odrezaka i suhomesnatih proizvoda u posebno prilagođenim i jedinstvenim pakiranjima.

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš Meat The King tim!