Ponuda

ZABALSAM

kn  -  60,00/1kom  •  45,00/100kom  •  30,00/1000kom

EUR  -  7,5 /1kom  •  5,63 /100kom  •  3,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zadarska

Dostupna količina

300 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Prirodni spoj pčelinjeg voska iznimne specifične težine i macerata smilja u maslinovom ulju te eteričnog ulja slatke naranče.

Primjena Zabalsama kao dodatka prehrani ili u druge svrhe doprinosi mnogim organskim sustavima pa tako i cijelom organizmu.

Prioritetno Zabalsam je osmišljen za nanošenje na usne i bradu kod muškaraca poradi svojih zaštitnih, regenerativnih i fizičkih svojstava.

Pčelinji vosak osim kao zaštitno svojstvo pomaže i duljem zadržavanju regenerativnih (smilje, maslinovo ulje) i fizičkih (maslinovo ulje) svojstava.

Također, nanošenjem Zablasama na bradu aktivne suspstance smilja otopljene i raspršene u aktivnoj smjesi stižu do suhe kože ispod brade te djeluju regenerativno i hidratizirajuće.

Zabalsam se nanosi i na usne kao dobar zaštitni sloj za narednu zimu koja nam se sprema. Hidratizira usne i štiti ih od pucanja pri niskim temperaturama i suhom zraku.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice