Ponuda

Krema za psorijazu

kn  -  75,00/1kom

EUR  -  9,38 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Djeluje protuupalno,liječi,dezinficira i zacjeljuje rane na koži nastale uslijed promjena pod utjecajem psorijaze. Uz to regenerira i omekšava kožu te se može koristiti za svakodnevnu nijegu, ali i za rješavanje ozbiljnih drugih dermatoloških problema.

Sastav: 100 % prirodno, bez kemikalija i štetnih sastojaka, Maslinovo ulje, naften,borovo ulje,puhova mast, pčelinji vosak i ostali sastojci iz sača, nevenov cvijet,te dva biljna koncentrata .

Upotreba: neograničena u originalnoj ambalaži (u originalnom pakovanju,kada se otvori najbolje je iskoristiti u roku 90 dana) ; Sadržaj: 50 ml Primjena: za vanjsku primjenu. Čuvati na tamnom mjesti i sobnoj temperaturi, ne na dohvat male djece.

Govorimo:

Opis

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Šimunović iz Ivanić Grada petu generaciju za redom njeguje jednu vrstu proizvodnje proizvoda za poboljšanje kvalitete u prehrani i održavanja zdravlja provjerenim recepturama. Ističemo se tradicionalnom proizvodnjom biljnih ljekovitih pripravaka...

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice