Ponuda

ISTARSKI PRŠUT

kn  -  180,00/1kg  •  150,00/100kg  •  140,00/1000kg

EUR  -  22,5 /1kg  •  18,75 /100kg  •  17,5 /1000kg

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

1,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Istarki pršut - trajni suhomesnati proizvod od svinjskog buta bez nogice, kože i potkožnog masnog tkiva sa zdjeličnom kosti. Suho salamuren morskom soli i začinima, sušen na zraku i bez dima, podvrgnut procesima sušenja i zrenja u trajanju od najmanje 18 mjeseci. Zaštićen oznakom izvornosti.

Govorimo:

Opis

Pršutarna Tomaso, nastala je temeljem tradicije i profesionalnog usavršavanja. U pršutarni obrađuje se meso domaće kvalitete. Proizvodnja je ograničena radi boljeg praćenja kvalitete proizvoda.

Svi proizvodi ručno su obrađeni i bez dima, konzervirani isključivo sa morskom soli i paprom bez dodataka pojačivaća okusa i umjetnih začina.

U našoj pršutarni proizvodimo:

Istarki pršut - trajni suhomesnati proizvod od svinjskog buta bez nogice, kože i potkožnog masnog tkiva sa zdjeličnom kosti. Suho salamuren morskom soli i začinima, sušen na zraku i bez dima, podvrgnut procesima sušenja i zrenja u trajanju od najmanje 18 mjeseci.

Istarska panceta – trajni suhomesnati proizvod proiveden od potrbušine svinjskog mesa. Suši se minimalno tri mjeseca na zraku bez dima. Konzerviran sa morskom solju, paprom, lovorom i češnjakom, ružmarinom.

Istarske kobasice, svježe, polusuhe i suhe – visok udio mesa i manje masnoće. Smjesa koja se dodaje u meso sadrži: sol, papar, lovor, češnjak, ružmarin, vino.

Zarebnjak (ombolo ili žlomprt) svježi, polusuhi i suhi – napravljen od svinjskog mesa (las kare). Meso je bez masnoće konzervirano smjesom morske soli, paprom, lovorom i ružmarinom.

Burza hrane preporučuje

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg

Pršut

Domači pršuti istarski

25,00 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Slavonski kulen

230,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice