Ponuda

DESTILERIJA ŠIMIĆ - JABUKOVAČA 0,70 l

eur  -  17,92/1kom

HRK  -  135,02 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Požeško-slavonska

Dostupna količina

10,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Jabukovača Šimić je 100% prirodna voćna rakija. Proizvedena je pažljivo tehnologijom vrenja i destilacije najkvalitetnijih plodova jabuke. Ugodne je, veoma fine, lagano razvijene arome svježeg voća u kojoj se blago osjeća miris jabuke.

Govorimo:

Opis

Destilerija Šimić je obiteljski obrt koji se bavi proizvodnjom 100% prirodnih voćnih rakija i likera te uzgojem ekološkog voća. Inspirani zlatnom Slavonijom te iz ljubavi prema prirodi i tradiciji nastale su prirodne voćne rakije. San koji je postao stvarnost, kraljica svih pića rakija prepoznata je kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima. Ovakvi premium proizvodi u obitelji Šimić nazivaju se „Kulturom uživanja!“.

Rakije destilerije Šimić osvojile su ZLATNU i BRONČANU medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu.

Na jednom od najvećih svjetskih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete vina i alkoholnih pića International Wine and Spirit Competition 2022. (IWSC) u Londonu, proizvodi destilerije Šimić našli su se u prestižnom društvu nagrađivanih proizvoda.

Potvrdu svoje kvalitete i vrijednosti dobila je rakija od marelice koja je s visokih 98 bodova osvojila ZLATNU medalju „IWSC Outstanding“ koja označava primjer proizvoda koji se izdvaja od ostalih u kategoriji. Isto tako, rakija Viljamovka i rakija od dunje osvojile su BRONČANU medalju.