Ponuda

Hummus s bučinim uljem 210g

kn  -  20,00/1kom

EUR  -  2,5 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ukusni kremasti namaz za kruh, sendviče, krekere i kreativne kanape-sendviče spravljen sa sirovinama iz organskog uzgoja. Oplemenjen je okusom aromatičnog bučinog ulja.

Sastojci:

slanutak 85%,

SEZAM 10%,

bučino ulje 4%,

češnjak,

sok limuna

Certifikati: Eko

Proizvođač

Smid t.o.
Obrt

Tome Matića 1
Zagreb, Dubrava 10040
Hrvatska
Grad Zagreb

smid@zg.t-com.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Obiteljska tvrtka SMID oslonjena na stari obiteljski jabučnjak u Čučerju od 2002. proizvodi višekratno za kakvoću nagrađivan ekološki jabučni ocat (sam te aromatiziran češnjakom, bosiljkom, majčinom dušicom, ružmarinom i hrenom), zatim bukovače marinirane u njemu, vatreni jabučni chutney, marmeladu od jabuka i karamela, džem od jabuka i naranče, zagrebačku marmeladu, niskokaloričnu ekstra domaću marmeladu od jabuka s okusom lavande i drugo, a jedan od izuzetno dobro prihvaćenih originalni je proizvod te maštovite i poduzetne inženjerke biotehnologije i obrtnice – hrenada. To je ribani hren s, dakako, jabučnim octom, maslinovim uljem, limunom, solju, bijelim paprom i smeđim šećerom. Lansirala ga je uoči Uskrsa 2008. i priprema ga u više varijanti, manje i više ljutoga, na oduševljenje istinskih zaljubljenika tradicionalnoga i novoga.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Organski maslac od sjemenki bundeve 200g

40,00 kn/kom

Eko proizvodi

CIDRANI ORIGINAL CRAFT OCAT

89,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO Patlidžani

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

Mahune

25,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice