Ponuda

KREMA ZA ČIŠĆENJE LICA 100 ml

kn  -  85,00/1kom  •  65,00/100kom  •  45,00/1000kom

EUR  -  10,63 /1kom  •  8,13 /100kom  •  5,63 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Gel-krema za čišćenje lica ima finu, kremastu teksturu. Baza je aloe vera gel, uz dodatak kokos maslaca, ulja jojobe i eteričnog ulja limuna. Pogodan je za jutarnje i večernje čišćenje lica. Odlično uklanja sve nečistoće i masnoću nakupljene na licu tijekom dana i noći, a idealna je i za skidanje šminke s lica i kapaka. Svojim prekrasnim osvježavajućim aromama kokosa i limuna mirisat će vam još dugo nakon primjene.

Aloe vera se tradicionalno koristi za zacjeljivanje rana i opekotina. Potiče obnovu kože i pojačava njenu prirodnu vlažnost.

Eterično ulje limuna je prirodni antiseptik i čuva stijenke kapilara, stoga ovaj proizvod čini idealnim za čišćenje masne kože. Osim toga, svojim prekrasnim osvježavajućim mirisom razbuđuje i osvježava i idealno se dopunjuje sa egzotičnim, finim mirisom hladnoprešanog kokos maslaca.

Proizvođač

MIRTA
Trgovačko društvo

Zagrebačka 53
Mali Lošinj 51550
Hrvatska
Primorsko-goranska

prirodna-kozmetika-mirta.com/
lozancicmirta3@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

Sapuni

Prirodni sapuni

17,50 kn/kom

Sapuni

Morning sunshine sapun

20,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice