Ponuda

MASLAC ZA TIJELO LAVANDA 100 ml

kn  -  90,00/1kom  •  75,00/100kom  •  65,00/1000kom

EUR  -  11,25 /1kom  •  9,38 /100kom  •  8,13 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Primorsko-goranska

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Maslac je primjeren za izrazito suhu kožu zbog visoke koncentracije karite maslaca koji obnavlja oštećene stanice kože i dubinski je hidratizira.

Karite maslac je zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože jer sadrži visoku koncentraciju nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, te proteine i minerale. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu starije i naborane kože. Djeluje protuupalno, pa pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, neurodermitis i akne. Isto tako pomaže kod zacjeljivanja manjih rana, ogrebotina i opekotina. Karite maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti i kod tretmana strija i ožiljaka. Naročito je dobar za prevenciju strija tijekom trudnoće. Zbog izuzetnog mirisa, maslac budi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti.

Upotreba: Nanijeti na tijelo malu količinu maslaca i kružnim pokretima umasirati u kožu.

Proizvođač

MIRTA
Trgovačko društvo

Zagrebačka 53
Mali Lošinj 51550
Hrvatska
Primorsko-goranska

prirodna-kozmetika-mirta.com/
lozancicmirta3@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

Sapuni

Morning sunshine sapun

20,00 kn/kom

Sapuni

Prirodni sapuni

17,50 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice