Ponuda

Meki kozji sir

eur  -  7,96/1kg

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

500 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Tradicionalna proizvodnja! U našoj ponudi možete pronaći meke sireve (sa začinima i bez).

U siru nema kemikalija niti dodataka!

Sir sadrži minimalno 25-45% mliječne masti na suhu tvar.

Svoje mliječne proizvode dostavljamo do kućnog praga u gradu Osijeku četvrtkom i subotom. Po cijeloj Hrvatskoj dostavljamo brzom poštom.

Za sva pitanja nazovite 091/1750750, a za narudžbu nazovite na broj 0914750750 ili se javite putem maila na dario.geto@gmail.com

Govorimo:

Opis

OPG Dario Geto ima vlastitu farmu i bavi se uzgojem koza već 20 godina. Naše sanske koze imaju svoje dvoriste koje se proteže na 4500m2 i tamo slobodno šeću. Hranu za koze proizvodimo sami.

Već 15 godina imamo i vlastitu siranu, gdje svakodnevno prerađujemo mlijeko isključivo vlastitih koza te proizvodimo meke sireve (sa začinima i bez), polutvrde sireve (sa začinima i bez) i jogurt. Čitava obitelj se bavi uzgojem i proizvodnjom, a za svoje proizvode smo osvojili mnoštvo nagrada.

Svoje mliječne proizvode dostavljamo do kućnog praga u gradu Osijeku četvrtkom i subotom. Po cijeloj Hrvatskoj dostavljamo brzom poštom.

Na OPG-u - adresa Lug, Šandora Petefija 29, posjedujemo kušaonicu i trgovinu vlastitih proizvoda. Radimo svaki dan, međutim poželjno je da svoj dolazak najavite jednim SMS-om ili pozivom.

Također, u gradu Osijeku imamo i mljekomat koji se nalazi u Srijemskoj ulici 40.

- mljekomat radi od ponedjeljka do subote od 7-20 h

- mljekomat radi u razdoblju od 15.03.-15.10.2020. godine