Ponuda

Sir Škripavac

kn  -  70,00/1kg

EUR  -  8,75 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

100 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Prodajemo domaći sir škripavac sa obiteljskog gospodarstva Čavrag. Sir škripavac je jedan od autohtonih hrvatskih proizvoda. Sam naziv jasno ukazuje na karakterističnu gumastu teksturu sira.

Besplatna dostava po dogovoru i ovisno o količini narudžbe!

Govorimo:

Opis

25 km od Ogulina na brežuljcima Bjelolasice smjestilo se gospodarstvo obitelji Čavrag - OPG Sirana Čavrag. Mini sirana se nalazi u Jasenku na kućnom broju 84 gdje sa veseljem pruža otvorena vrata kupcima.

Proizvodnja se odvija u kontroliranim i higijenskim uvjetima te se kvaliteta mlijeka i finalnih proizvoda redovito analizira. Radimo sve sami kako se kaže od “polja do stola” osnivačica Čavrag Dušanka OPG-a nudi ljubiteljima sira i mliječnih proizvoda široku paletu sira sa začinima (papar, paprika, vlasac, kim, sezam, sir s kapulom, orah), škripavac, skuta, dimljeni, svježi sir s vrhnjem, jogurt te ličku basu.

OPG je nagrađivan nekoliko puta internacionalno i nacionalno, te sudjeluje na raznim manifestacijama kao što su Bundevijada, jesen u Lici, Dani zelja u Ogulinu. Osim na kućnom pragu sireve možete kušati i kupiti na Riječkoj tržnici “Gornja Vežica” i na tržnici u Ogulinu svake srijede.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice