Ponuda

100% PRIRODNI SOK OD ARONIJE + ČAJ

kn  -  60,00/1kom

EUR  -  7,5 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

100% prirodni sok od aronije, kao i čaj od aronije bogat je izvor antioksidansa, pomaže u održavanju zdravlja urinarnog trakta, poboljšava cirkulaciju i jača krvne žile, održava razinu krvnog tlaka i smanjuje kolesterol, prevenira i pomaže u liječenju dijabetesa, ima gastro protektivni učinak, ima protuupalna i antivirusna svojstva, štiti oči te pomaže u regulaciji težine.

Trudimo se da naši proizvodi budu zdravi i prirodni kakvi i jesu te na potpuno ekološki način tretiramo voćnjake i plantaže. Imamo plantažu aronije od cca 2000 komada sadnica kojima uz osnovnu gnojidbu u jesen isključivo HUMUSOM dajemo i prihranu u proljeće sa istim HUMUSOM za kojim se pokazalo da ga biljke jednostavno obožavaju.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

Mi smo OPG koji se primarno bavi uzgojem aronije i trenutno brinemo o 2000 sadnica iz ekološke proizvodnje. Od aronije proizvodimo 100% čisti matični sok i čaj.

Osim aronije, proizvodimo i vrlo kvalitetan humus kalifornijskih glista poznat kao GLISTAL.

Od početka se trudimo da naši proizvodi budu zdravi i prirodni, kakvi i jesu te na potpuno ekološki način tretiramo voćnjake i plantaže.

Burza hrane preporučuje

Prirodni (100%) sokovi

EKO MATIČNI SOK OD SIBIRSKE BOROVNICE 200ml

33,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

100% PRIRODNI SOK OD ARONIJE + ČAJ

60,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

Matični sok od aronije 1L-dobitnik Velike ZLATNE medalje za kvalitetu

60,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice