Ponuda

Slabina b/k istarskog goveda-boškarina

kn  -  271,20/1kg

EUR  -  33,9 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

500 kg

Dostava kurirskom službom

Ne

Meso iz ponude dobiveno je od grla Istarskog goveda koji su uzgojeni i držani u ekstenzivnom uzgoju uzgajivača, članova Saveza uzgajivača istarskog goveda ili u vlastitom uzgoju, hranjeni sijenom, ispašom i krmivima dobivenim od žitarica uz dodatak vitamina i minerala, čime se osigurava proizvodnja visokokvalitetnog mesa dodane vrijednosti. Nakon rasijecanja na anatomske rezove, meso istarskog goveda podliježe procesima produženog zrenja.

Leđni mišić (popularni rumpsteak) sa suhog zrenja, odležan najmanje 40 dana, pogodan za pripremu odrezaka alla minute.

Posebnoj kvaliteti mesa dokaz je i „Oznaka izvornosti“ odnosno zaštita mesa istarskog goveda – boškarina na nacionalnoj razini (ubrzo i na EU).

Dostava je besplatna na području Istarske županije, a za ostale županije potrebno je kontaktirati proizvođača.

Govorimo:

Proizvođač

AZRRI d.o.o.
Trgovačko društvo

Ulica prof. Tugomila Ujčića 1
Pazin 52000
Hrvatska
Istarska

www.azrri.hr/
goran.belac@azrri.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Agencija za ruralni razvoj Istre jedinstvena je agencija u Hrvatskoj, koja ima za zadatak implementaciju projekata u sektoru poljoprivrede i stočarstva, a sve u cilju kontinuiranog razvoja ruralnog područja Istre.

Misija Agencije jest valorizacija i promocija istarskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda kroz njihovo povezivanje sa sektorom turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva te istodobno zaštita istarskih autohtonih pasmina kao što su boškarin, tovar, ovca, koza te ratarski, voćarski i ostali poljoprivredni proizvodi kroz razvojne programe.

Zaštita istarskog goveda-boškarina bio je jedan od razloga osnivanja Agencije, te nakon tridesetak godina od stotinjak grla u Istri, danas ih se broji više od 2000.

U cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomska valorizacija mesa, odnosno njegova konzumacija, te prerada u suhomesnate proizvode koji se na tržište plasiraju pod brendom "Istrijana", nezamjenjiv su alat koji omogućava kontinuirani uzgoj i otkup životinja od uzgajivača, čime se održava cjelokupni program od "farme do stola", a krajnjim korisnicima omogućava uživanje u jedinstvenim okusima i mirisima.

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Magareće meso

But b/k istarskog magarca-tovara

113,00 kn/kg

Meso peradi

Zagorski purani i purice,domaće patke,guske i pilići

70,00 kn/kg

Juneće meso

Slabina b/k istarskog goveda-boškarina

271,20 kn/kg

Juneće meso

Mala ruža istarskog goveda-boškarina

107,35 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice