Ponuda

Divljač divlja svinja - Kobasica od mesa istarske divljači-divlje svinje i terana

eur  -  22,40/1kg

HRK  -  168,77 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

250 kg

Dostava kurirskom službom

Ne

Kobasica od min. 50% mesa divlje svinje i istarskog crnog vina sorte teran. Salama je blažeg, ali vrlo zanimljivog okusa. Komad kobasice teži oko 160 g.

U proizvodnji koja nema industrijski karakter već primarno proizvodnja malih, manufakturnih količina, pod nadzorom AZRRI-evih stručnjaka proizvode se delikatesni proizvodi specifičnog okusa i mirisa. Svi prerađivački procesi u potpunosti su prirodni, a nastali proizvodi sadrže sastojke vrhunske kakvoće: meso boškarina, tovara ili ovce uz svinjsko meso, istarsku malvaziju i teran, maslinovo ulje iz Istre, mediteranske začine poput ružmarina, lovora i drugih. Sazrijevanje proizvoda odvija se u prirodnim ovicima na plemenitim plijesnima bez dodataka korektora okusa i mirisa, u kontroliranim uvjetima bez ubrzavanja procesa sušenja. Suhomesnati proizvodi ističu se rustikalnošću, plemenita plijesan koja se upotrebljava u proizvodnji doprinosi specifičnom okusu, a začinima se balansira jedinstvena aroma mesa.

Dostava je besplatna na području Istarske županije, a za ostale županije potrebno je kontaktirati proizvođača.

Govorimo:

Proizvođač

AZRRI d.o.o.
Trgovačko društvo

Ulica prof. Tugomila Ujčića 1
Pazin 52000
Hrvatska
Istarska

www.azrri.hr/
goran.belac@azrri.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Agencija za ruralni razvoj Istre jedinstvena je agencija u Hrvatskoj, koja ima za zadatak implementaciju projekata u sektoru poljoprivrede i stočarstva, a sve u cilju kontinuiranog razvoja ruralnog područja Istre.

Misija Agencije jest valorizacija i promocija istarskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda kroz njihovo povezivanje sa sektorom turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva te istodobno zaštita istarskih autohtonih pasmina kao što su boškarin, tovar, ovca, koza te ratarski, voćarski i ostali poljoprivredni proizvodi kroz razvojne programe.

Zaštita istarskog goveda-boškarina bio je jedan od razloga osnivanja Agencije, te nakon tridesetak godina od stotinjak grla u Istri, danas ih se broji više od 2000.

U cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomska valorizacija mesa, odnosno njegova konzumacija, te prerada u suhomesnate proizvode koji se na tržište plasiraju pod brendom "Istrijana", nezamjenjiv su alat koji omogućava kontinuirani uzgoj i otkup životinja od uzgajivača, čime se održava cjelokupni program od "farme do stola", a krajnjim korisnicima omogućava uživanje u jedinstvenim okusima i mirisima.