Ponuda

Burger od istarskog goveda-boškarina s istarskom pancetom

eur  -  14,93/1kg

HRK  -  112,49 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

250 kg

Dostava kurirskom službom

Ne

Oblikovani mesni pripravak od 80% mesa istarskog goveda s dodatkom istarske pancete 20%, (190 gr). Duboko smrznuti proizvod.

Meso iz ponude dobiveno je od grla Istarskog goveda koji su uzgojeni i držani u ekstenzivnom uzgoju uzgajivača, članova Saveza uzgajivača istarskog goveda ili u vlastitom uzgoju, hranjeni sijenom, ispašom i krmivima dobivenim od žitarica uz dodatak vitamina i minerala, čime se osigurava proizvodnja visokokvalitetnog mesa dodane vrijednosti. Nakon rasijecanja na anatomske rezove, meso istarskog goveda podliježe procesima produženog zrenja.

Posebnoj kvaliteti mesa dokaz je i „Oznaka izvornosti“ odnosno zaštita mesa istarskog goveda – boškarina na nacionalnoj razini (ubrzo i na EU).

Dostava je besplatna na području Istarske županije, a za ostale županije potrebno je kontaktirati proizvođača.

Govorimo:

Proizvođač

AZRRI d.o.o.
Trgovačko društvo

Ulica prof. Tugomila Ujčića 1
Pazin 52000
Hrvatska
Istarska

www.azrri.hr/
goran.belac@azrri.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Agencija za ruralni razvoj Istre jedinstvena je agencija u Hrvatskoj, koja ima za zadatak implementaciju projekata u sektoru poljoprivrede i stočarstva, a sve u cilju kontinuiranog razvoja ruralnog područja Istre.

Misija Agencije jest valorizacija i promocija istarskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda kroz njihovo povezivanje sa sektorom turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva te istodobno zaštita istarskih autohtonih pasmina kao što su boškarin, tovar, ovca, koza te ratarski, voćarski i ostali poljoprivredni proizvodi kroz razvojne programe.

Zaštita istarskog goveda-boškarina bio je jedan od razloga osnivanja Agencije, te nakon tridesetak godina od stotinjak grla u Istri, danas ih se broji više od 2000.

U cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomska valorizacija mesa, odnosno njegova konzumacija, te prerada u suhomesnate proizvode koji se na tržište plasiraju pod brendom "Istrijana", nezamjenjiv su alat koji omogućava kontinuirani uzgoj i otkup životinja od uzgajivača, čime se održava cjelokupni program od "farme do stola", a krajnjim korisnicima omogućava uživanje u jedinstvenim okusima i mirisima.

Burza hrane preporučuje

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

1,99 eur/kom

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Meso peradi

Eko piletina

3,32 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

2,12 eur/kg

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

6,64 eur/kg