Ponuda

But b/k istarskog magarca-tovara

kn  -  113,00/1kg

EUR  -  14,13 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

500 kg

Dostava kurirskom službom

Ne

Meso iz ponude osigurano je od grla Istarskog magarca, uzgojenih i držanih isključivo na teritoriju istarskog poluotoka. Sve odlike ovog vrlo kvalitetnog i nutricionistički vrijednog mesa osigurane su putem ispaše i jednostavne prehrane žitaricama. Nakon rasijecanja trupova prema anatomskim pozicijama meso se pakira u vakuum vrećice te kratko odležava na niskim temperaturama. U asortimanu AZRRI-a nalazi se meso životinja starosti do 2 godine, iznimno starijih kategorija koje se uglavnom koriste u pripremi jela s dužom termičkom obradom ili u proizvodnji suhomesnatih proizvoda.

Mišić buta istarskog magarca-tovara pogodan je za pripreme alla minute kao i za dinstanje odrezaka u tavi.

Dostava je besplatna na području Istarske županije, a za ostale županije potrebno je kontaktirati proizvođača.

Govorimo:

Proizvođač

AZRRI d.o.o.
Trgovačko društvo

Ulica prof. Tugomila Ujčića 1
Pazin 52000
Hrvatska
Istarska

www.azrri.hr/
goran.belac@azrri.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Agencija za ruralni razvoj Istre jedinstvena je agencija u Hrvatskoj, koja ima za zadatak implementaciju projekata u sektoru poljoprivrede i stočarstva, a sve u cilju kontinuiranog razvoja ruralnog područja Istre.

Misija Agencije jest valorizacija i promocija istarskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda kroz njihovo povezivanje sa sektorom turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva te istodobno zaštita istarskih autohtonih pasmina kao što su boškarin, tovar, ovca, koza te ratarski, voćarski i ostali poljoprivredni proizvodi kroz razvojne programe.

Zaštita istarskog goveda-boškarina bio je jedan od razloga osnivanja Agencije, te nakon tridesetak godina od stotinjak grla u Istri, danas ih se broji više od 2000.

U cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomska valorizacija mesa, odnosno njegova konzumacija, te prerada u suhomesnate proizvode koji se na tržište plasiraju pod brendom "Istrijana", nezamjenjiv su alat koji omogućava kontinuirani uzgoj i otkup životinja od uzgajivača, čime se održava cjelokupni program od "farme do stola", a krajnjim korisnicima omogućava uživanje u jedinstvenim okusima i mirisima.

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice