Ponuda

Stagnum salis

kn  -  35,00/1kom

EUR  -  4,38 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Dubrovačko-neretvanska

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Bogatstvo koje nudi Ston i njegova bogata kulturna baština pokušali smo materijalizirati u suvenir Stagnum salis. Na kutiji je otisnut prikaz dubrovačkog broda, kojim se u 14.stoljeću prevozila stonska sol širem tada poznatog svijeta. U kutiji su ampule aromatizirane soli s kaduljom, origanom i cvijetom soli, nudeći mirise ljetnih peljeških zora i titravu bjelinu stonskih solila kao čarobnu kutiju sjećanja na jug i ljeto. Sol kao temeljna inspiracija za izradu naših suvenira otvara začarani svijet sredozemnih mirisa, okusa, svima koji su istinski zaljubljenici u ljepote mora, kao i kulturne i gastronomske baštine drevnog grada Stona.

Govorimo:

Opis

Na samom početku poluotoka Pelješca, daleko od gradske gužve, možete posjetiti oazu ručno rađenih domaćih delicija u našem etno ambijentu. Natura Dalmatia i OPG Đuračić nude vam domaće delicije - likere, rakije, suhe smokve, arancine, bruštulane mjendule, domaće džemove i ekstra djevičansko maslinovo ulje. Također imamo i prirodne kozmetičke proizvode napravljene od maslinovog ulja, eteričnih ulja lavande, ružmarina, kadulje i lovora.

Nalazimo se u Hodilju, tri kilometra od povijesnog grada Stona i 50 km od Dubrovnika.

Kad dođete na naš posjed, možete posjetiti našu etno kolekciju uporabnih predmeta u našem autentičnom interijeru i kušati domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje lokalne vrste - oblica.

Pored degustacije maslinovog ulja, možete kušati i kupiti likere, rakije, suhe smokve, arancine (kandirane kore naranče), bruštulane mjendule i druge domaće proizvode. Želimo podijeliti s vama naše proizvode, uzgojene i pripremljene s puno ljubavi i njege, imajući u vidu i visoku kvalitetu i vaše zdravlje. Također nudimo mogućnost organiziranja radionica na kojima možete naučiti kako proizvoditi prirodnu kozmetiku.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice