Ponuda

Maslinovo ulje - Istarska bjelica (1l)

kn  -  105,00/1L

EUR  -  13,13 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

100 L

Dostava kurirskom službom

Ne

Istarska bjelica je stara autohtona sorta sa izrazito visoke kakvoće zlatno – zelene boje i mirisa na šparoge.

Govorimo:

Opis

Mi smo OPG koje već dugo se bavi poljoprivredom i maslinarstvom. Imamo oko 1300 stabala maslina, i sa time 5 sorta. Mi radimo svaku sortu posebno, lećino, morajolo, coratina, istarska bjelica, frantojo i karbona.

Svaka vrsta masline ima poseban okus i miris. Recimo npr. lećino je blagog okusa i miris tek pokošene trave. Za razliku frantojo je izuzetno srednjeg internzivnog voćnog aromatičnog senzabiliteta gržine. A šta već reć za sortu coratina, to je 2 puta „šampion“! Ulje coratine je prverazredne kvalitete. To je monosortno ulje, jačeg intenziteta; njezin miris nas podsjeća na charry. Ulje coratina se dobro sljubljuje sa sladoledom od tamne čokolode.

Istarska bjelica je stara autohtona sorta sa izrazito visoke kakvoče zlatno – zelene boje i mirisa na šparoge. Karbona je voćnog mirisa i karakteristika joj je dobra uljarica. Ima ugodan miris i jake gorćine je. A morajolo je maslina zeleno srebraskaste boje. Tu vrste maslina treba brati kad je poluzeleni plod.

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

60,00 kn/L

Maslinovo ulje

Ekološko ekstra djevičansko maslinovo ulje

150,00 kn/L

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje - Istarska bjelica (1l)

105,00 kn/L

Ulje konoplje

Hladno prešano ulje prehrambene konoplje (Cannabis sativa) 500ml

140,00 kn/kom

Bučino ulje

Domaće bučino ulje

100,00 kn/L

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko ekološko maslinovo ulje

100,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice